counter

Ερωτευμένα ζευγάρια έκαναν βραδινή έξοδο

Ερωτευμένα ζευγάρια έκαναν βραδινή έξοδο
Ερωτευμένα ζευγάρια έκαναν βραδινή έξοδο

Από την Χριστιάνα Κοχλατζή 

Τα ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz πραγματοποίησαν την καθιερωμένη τους βόλτα στην νυχτερινή Αθήνα.

Ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR δεν έλειψε από πουθενά και εντόπισε τους πάντες και τα πάντα! 

Επίσημη πρεμιέρα στο "Αγγέλων Βήμα" έκανε η παράσταση "Τόπος Συνάντησης Αντολής Δύσης" την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου. Πολλοί ήταν οι celebrities που βρέθηκαν εκεί, όπως ο Νίκος Γαλανός με την πανέμορφη σύντροφό του, αλλά και ο Θάνος Καλλιώρας με τον Γιάννη Μάνιο.

Στη επίσημη πρεμιέρα του θεάτρου "Σταθμός" και στην παράσταση “Μαγειρεύοντας με τον Elvis” βρέθηκε στο βράδυ της Δευτέρας 15 Δεκεμβρίου ο Βασίλης Κούκουρας. Ο ηθοποιός παρέστη με την αγαπημένη του Βάνα Ραμπότα, με την οποία είναι ζευγάρι εδώ και καιρό και μαζί κάνουν δημόσιες εμφανίσεις χωρίς να κρύβουν τον έρωτά τους.

Στην ίδια παράσταση βρέθηκε και ο φρεσκοπαντρεμένος Ιωσήφ Μαρινάκης  με τη σύζυγό του Χρύσα Καλπάκη. Πιο αργά το νιόπαντρο ζευγάρι πέρασε και από το Baraonda, όπου απόλαυσε μια μουσική βραδιά με τον Τόλη Βοσκόπουλο επί σκηνής.

Άλλο ένα ζευγάρι που νυχτοπερπάτησε το βράδυ της Δευτέρας 15 Δεκεμβρίου, ήταν ο Αλεξανδρος Μπουρδούμης με την αγαπημένη του Χριστίνα Κοντοβά. Οι δυο τους βρέθηκαν στο “Φως” όπου διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τις μοναδικές ερμηνείες της Νατάσσας Θεοδωρίδου.

Επίσημη πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας 15 Δεκεμβρίου και η παράσταση "Λεωφορείο ο πόθος” στο θέατρο Άνεσις ". Το "παρών" έδωσαν η Χρυσούλα Διαβάτη με τον σύζυγό της Νικήτα Τσακίρογλου αλλά και η Θάλεια Ματίκα με τον σύζυγό της Τάσο Ιορδανίδη.  Την παράσταση έκλεψε η Κατερίνα Λέχου με το λευκό της maxi φόρεμα, η οποία συνοδευόταν από τον σύζυγό της Μάνο Στρατάκη. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR