counter

Εριέττα Κούρκουλου: Η οργισμένη ανάρτησή της! "Σοβαρευτείτε ρε. Δεν ντρέπεστε;"

Εριέττα Κούρκουλου: Η οργισμένη ανάρτησή της! "Σοβαρευτείτε ρε. Δεν ντρέπεστε;"
Εριέττα Κούρκουλου: Η οργισμένη ανάρτησή της! "Σοβαρευτείτε ρε. Δεν ντρέπεστε;"

Μια οργισμένη ανάρτηση έκανε η Εριέττα Κούρκουλου στο Instagram, θέλοντας να διατυπώσει την αντίθεσή της με τις αντιδράσεις που έχουν εκφράσει οι κτηνίατροι για τον νόμο για τα ζώα συντροφιάς. H ιδρύτρια της φιλοζωικής, αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρεία Save a Greek Stray με σκοπό την προστασία των ζώων, αντιδρά έντονα με την απεργία και τις ενστάσεις των κτηνίατρων οι οποίοι απεργούν σήμερα Τετάρτη 17 Ιανουαρίου, μιας και εκείνοι με την σειρά τους είναι αντίθετοι για το Εθνικό Ψηφιακό Μητρώο Ζώων Συντροφιάς, τις υποχρεωτικές στειρώσεις και την υποχρεωτική λήψη dna.

Διαβάστε επίσης: Εριέττα Κούρκουλου: "Πλέον είμαι μία γυναίκα που μπορεί απλά να κάνει έρωτα και να μείνει έγκυος"

"Σοβαρευτείτε ΡΕ. Δεν ντρέπεστε;;;" γράφει η Κούρκουλου αναδημοσιεύοντας την ανακοίνωση του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου.Και συνεχίζει γράφοντας:

"Μην πάει επιτέλους μπροστά αυτή η χώρα και χάσετε τα χρήματα που βγάζετε από την ανεξέλεγκτη αναπαραγωγή και τα αδέσποτα ζώα που εμείς παλεύουμε να σώσουμε! Ντροπή σας! Ντροπή που επιλέξατε ένα επάγγελμα βάση του οποίου καλείστε να προστατεύετε τα ζώα ενώ κάποιοι από εσάς ούτε καν τα συμπαθείτε! Ευτυχώς υπάρχουν και σοβαροί κτηνίατροι που γελάνε μετα χάλια σας!

Δείτε την σχετική ανάρτηση: 

Photo Credits: Instagram @eriettakourkouloulatsi

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR