counter

Εριέττα Κούρκουλου: "Πλέον είμαι μία γυναίκα που μπορεί απλά να κάνει έρωτα και να μείνει έγκυος"

Εριέττα Κούρκουλου: "Πλέον είμαι μία γυναίκα που μπορεί απλά να κάνει έρωτα και να μείνει έγκυος"
Εριέττα Κούρκουλου: "Πλέον είμαι μία γυναίκα που μπορεί απλά να κάνει έρωτα και να μείνει έγκυος"

H Εριέττα Κούρκουλου μίλησε live στο Instagram μαζί με τη ψυχολόγο Μαριάννα Μπρα και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να μείνει έγκυος αλλά και στη γέννα του γιου της.

Πριν λίγες μέρες να θυμίσουμε πως η Εριέττα Κούρκουλου μέσα από μία ανάρτησή της είχε αναφέρει πως είχε κάποια θέματα με την υγεία της αλλά πλέον έχει επανέλθει ο κύκλος της και επιθυμεί να αποκτήσει μια κόρη.

Δείτε επίσης - Ξέσπασμα από την Εριέττα Κούρκουλου: "Θέλω το κακό τους και δε ντρέπομαι γι’ αυτό"

«Τον Γενάρη του 2020 ξεκινήσαμε τις προσπάθειες για παιδί, τότε ζούσα στην Αμερική, έκανα το μεταπτυχιακό μου, είχα γενικά αρκετό στρες. Ήμουν 26 χρονών τότε. Έκανα εντατική γυμναστική, με συνέπεια να χάσω αρκετά κιλά. Εκεί έρχεται η υποθαλαμική αμηνόρροια και κάθεται ακριβώς εκεί που εμείς ξεκινάμε την προσπάθεια και κόβεται ο κύκλος. Στην Ελλάδα δεν ήξερε κανείς γιατί κόπηκε η περίοδος, όλα φαίνονταν φυσιολογικά. Έτσι ξεκίνησε ο δικός μας αγώνας, χωρίς να ξέρουμε ακριβώς τι συμβαίνει… Ήξερα το μέγεθος της πίεσης που ασκούσα στο σώμα μου. Παρ’ όλα αυτά δεν ήμουν έτοιμη να κάνω κάποιο βήμα, δεν ξέρω γιατί. Τώρα χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο», είπε αρχικά η Εριέττα Κούρκουλου.

«Ενάμιση χρόνο μετά καταλήξαμε να κάνουμε εξωσωματική και έτσι ήρθε ο Νίκος. Στην πρώτη μας προσπάθεια, ήμασταν πολύ τυχεροί. Φοβόμουν πάρα πολύ την εξωσωματική. Ήμουν λίγο τρομοκρατημένη και επειδή τα παλιότερα φάρμακα είχαν σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία των γυναικών, αλλά μέχρι το 2020 είχαν εξελιχθεί τα πράγματα», πρόσθεσε η Εριέττα Κούρκουλου.

«Πήγα στον τάφο του πατέρα μου να ζητήσω βοήθεια και βγαίνοντας λέω θα πάμε άλλη μία προσπάθεια. Μήπως έρθει ο Νίκος Junior και τελικά ήρθε. Δεν με ενόχλησε ποτέ κανείς με αδιάκριτες ερωτήσεις. Ήμουν μικρή, δεν είχα παντρευτεί, δεν είχα δημοσιοποιήσει τη σχέση μου. Δεν είχα ανοιχτεί κιόλας για να δεχτώ πίεση. Είχα μια μητέρα, η οποία ποτέ δεν μου είπε να της κάνω εγγονάκι. Δεν υπήρχε αυτό το στιλ στον δικό μου περίγυρο» αποκάλυψε η Εριέττα Κούρκουλου.

«Κάπου αισθανόμουν και ψεύτρα. Υποστηρίζω τις γυναίκες, προσπαθώ να προωθώ την αγάπη για τον εαυτό μας και τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας και δεν φροντίζω τον εαυτό μου πρώτα απ’ όλα. Ήθελα αυτό που υποστηρίζω, να το υποστηρίξω και στον ίδιο μου τον εαυτό πρώτα. Πλέον είμαι μια γυναίκα που μπορεί απλά να κάνει σεξ και να μείνει έγκυος, ακόμη δεν το πιστεύω. Ούτε θέλω να το σκέφτομαι πολύ, γιατί μπαίνω κατευθείαν στο τριπάκι του ότι "α δεν πέτυχε αυτό τον μήνα, πάλι τα ίδια”. Όλα όσα έγιναν μου άφησαν κατάλοιπα φόβου», εξομολογήθηκε η Εριέττα Κούρκουλου.

Photo credits - @eriettakourkouloulatsi

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR