counter

Εριέττα Κούρκουλου: "Αυτή η ανάρτηση από την Ελεονώρα Μελέτη μίλησε στην καρδιά μου"

Εριέττα Κούρκουλου: "Αυτή η ανάρτηση από την Ελεονώρα Μελέτη μίλησε στην καρδιά μου"
Εριέττα Κούρκουλου: "Αυτή η ανάρτηση από την Ελεονώρα Μελέτη μίλησε στην καρδιά μου"

Με ανάρτησή της στο Instagram το πρωί της Τρίτης η Ελεονώρα Μελέτη περιέγραψε όσα βίωσε τη χθεσινή ημέρα, όταν η φωτιά στη Σαρωνίδα έφτασε πολύ κοντά στο πατρικό της σπίτι.

Παράλληλα η παρουσιάστρια θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια στο πυροσβεστικό σώμα και στους εθελοντές που έδωσαν τη δική τους μάχη με τις φλόγες.

Η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη

Λίγη ώρα αργότερα ωστόσο, η Ελεονώρα Μελέτη με νέα ανάρτηση «τα έβαλε» με όσους της έστειλαν μηνύματα όπως «θα έλεγες ευχαριστώ αν θα καιγόταν το σπίτι σου;».

Διαβάστε επίσης: Eλεονώρα Mελέτη για φωτιά σε Σαρωνίδα: "Ήταν εκεί οι γονείς μου και η ζωή μου όλη τα τελευταία 20 χρόνια"

«Και να ξέρετε ότι μετά την ανάρτηση έχουν υπάρξει και μηνύματα που σε τέτοιες στιγμές αμιγώς προσωπικές με ρωτάνε: “θα έλεγες ευχαριστώ αν θα καιγόταν το σπίτι σου;”… “Για τη δημοσιογραφία του κ@λου δεν θα πεις κάτι;” “Για τα ζώα που κάηκαν από εσένα ένα σχόλιο το περιμέναμε”.. Αυτό είναι το πρόβλημα περιμένουμε να ακούσουμε αυτό που εμείς θέλουμε να πούμε. Ή απλά να το πούμε για να το πούμε ακόμα και αν η στιγμή είναι κατάλληλη. Δεν ακούμε ποτέ τον άλλον ακόμα και όταν λέει ευχαριστώ» έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη.

Η ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλου

Υπέρ της τοποθέτησης της παρουσιάστριας τάχθηκε η Εριέττα Κούρκουλου, η οποία την αναδημοσίευσε στο δικό της προφίλ και σχολίασε: «Αυτή η ανάρτηση από την Ελεονώρα Μελέτη μίλησε στην καρδιά μου. Κράζουμε την ψευτιά και συγχρόνως απαιτούμε από τον καθένα να ικανοποιεί τα δικά μας θέλω. Νομίζουμε ότι μας αρέσει η αυθεντικότητα, όμως μάλλον δεν την αντέχουμε».

Πηγή φωτογραφιών: ndp

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR