counter

Ερασμία Μάνου κατά Ελεονώρας Μελέτη: "Το κερασάκι στην τούρτα η τελευταία κουβέντα σας που διερωτάστε…"

Ερασμία Μάνου κατά Ελεονώρας Μελέτη: "Το κερασάκι στην τούρτα η τελευταία κουβέντα σας που διερωτάστε…"
Ερασμία Μάνου κατά Ελεονώρας Μελέτη: "Το κερασάκι στην τούρτα η τελευταία κουβέντα σας που διερωτάστε…"

Με μια μακροσκελή της ανάρτηση στο Facebook η Ερασμία Μάνου σχολίασε με αιχμηρό τρόπο τα όσα είπε η Ελεονώρα Μελέτη στο «Mega Καλημέρα», με αφορμή δηλώσεις της μητέρας της Σοφίας Βόσσου.

Την ίδια στιγμή, η Ερασμία Μάνου δεν έκρυψε την ενόχλησή της τόσο με τη Φλορίντα Πετρουτσέλι, όσο και με την Νανά Παλαιτσάκη, για σχόλια που επίσης έκαναν για το ίδιο θέμα.

Θυμίζουμε πως όλα ξεκίνησαν όταν η Σοφία Βόσσου είπε σε συνέντευξή της αναφερόμενη στην μητρότητα «Δεν είμαι μαμά, ποτέ δεν μου άρεσε αυτός ο ρόλος».

Διαβάστε επίσης: Mελέτη για Bόσσου: "Είναι λάθος να το λες ενώ είσαι μάνα, είναι άδικο για το παιδί να ακούει"

Η ανάρτηση της Ερασμίας Μάνου

Αγαπητή κυρία Ελεονώρα Μελέτη

Θα πρέπει να πω δημόσια μερικά πράγματα γιατί νιώθω εξαιρετικά ενοχλημένη από τη χθεσινή σας αναφορά στο πρόσωπό μου αλλά και στο πρόσωπο της μητέρας μου, με αφορμή συνέντευξή της που αναφέρεται στην μητρότητα.

1) Δεν είμαι ευτυχισμένη "παρόλο" που είμαι αντισυμβατική κυρία Μελέτη όπως είπατε στην εκπομπή σας ΑΛΛΑ είμαι ευτυχισμένη ΑΚΡΙΒΏΣ γιατί είμαι αντισυμβατική, πράγμα που μου δίδαξε ο πατέρας και η μητέρα μου. Με μάθανε να ζω ελεύθερη και με ειλικρίνεια στη ζωή μου, χωρίς ψευτοκαθοαπρεπισμούς και χιλιάδες καταπιεστικά παπούτσια που δεν μου ανήκουν .

2) Με αφορμή την δήλωση της μητέρας μου "Δεν είμαι μαμά, ποτέ δεν μου άρεσε αυτός ο ρόλος" , τοποθετήθηκε η κυρία Παλαιτσάκη ως άλλος Ματθαίος Γιωσαφάτ να εξηγήσει στο κοινό πως σίγουρα αυτή της η κουβέντα θα με έχει πληγώσει αφάνταστα και δεν θα μπορώ να τη διαχειριστώ, όχι μόνο εγώ αλλά κανένα παιδί στον κόσμο.

3) Επόμενη κατάπτυστη μομφή κατά της μητέρας μου, από την κυρία Πετρουτσέλη η φράση : "Κάποιες γυναίκες δεν κάνουν παιδιά γιατί είναι συνειδητοποιημενες πως δεν θέλουν, αλλά πρώτη φορά ακούμε κάποια να το λέει που έχει ήδη κάνει παιδί ... "

- Αυτό αποκόμισε από τις δηλώσεις η κυρία Πετρουτσέλη -

4) Το κερασάκι στην τούρτα η τελευταία κουβέντα σας κυρία Μελέτη που διερωτάστε πως άραγε να αισθάνομαι μετά από αυτές τις δηλώσεις της μητέρας μου και πως εσείς θα αισθανόσασταν χάλια ...

Σας απαντώ λοιπόν για να μην έχετε αγωνία εσείς, η κυρία Παλαιτσάκη και η κυρία Πετρουτσέλη σχετικά με την ψυχολογία μου πως νιώθω υπέροχα και ευτυχώς δηλαδή για εμένα , γιατί αν μια στο εκατομμύριο πραγματικά ζούσα ως ένα πληγωμένο γατάκι εγκαταλελειμένο από την άκαρδη μάνα του, μετά από αυτές τις απαράδεκτες και εκτός τόπου και χρόνου τοποθετήσεις σας - λόγω προφανούς ανικανότητας σας να μεταφράσετε σωστά τα όσα είπε η μητέρα μου - ίσως να με είχατε αποτελειώσει ψυχολογικά και μάλιστα σε κοινή θέα .

Σας θεωρώ έναν εξαιρετικά συμπαθή και ενσυναισθηματικό άνθρωπο και ακόμα απορώ πως επιτρέψατε στον εαυτό σας και στους συνεργάτες σας να πέσετε σε τέτοια λάθη , το ένα μετά το άλλο.

Λυπάμαι !!

Εγώ πάντως , ντύνομαι και φεύγω για το σπίτι της να πάρω ταπερακι με ρόλο κιμά με αυγό στο φούρνο που λατρεύω όπως το φτιάχνει από παιδί μέχρι και σήμερα .

Καλή συνέχεια να έχετε και αν έστω και λίγο αντιλαμβάνεστε πόσο λάθος είναι όλο αυτό, ζητήστε απλώς μια συγγνώμη. Είναι αρκετή ...

Υγ : Η κουμπάρα σας η κυρία Πετρουτσέλη τι σας είπε τελικά στο break που θα έσκαγε αν δεν σας το έλεγε σχετικά με το θέμα αυτό? Έτσι για να μάθουμε κι εμείς δηλαδή που μας έμεινε η απορία ...

Καλή συνέχεια και καλή φώτιση.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR