counter

Επιτέθηκαν σε πάρκινγκ στην κόρη της Τίνας Σακελλάριου

Επιτέθηκαν σε πάρκινγκ στην κόρη της Τίνας Σακελλάριου
Επιτέθηκαν σε πάρκινγκ στην κόρη της Τίνας Σακελλάριου

Σκηνές τρόμου έζησε η κόρη της Τίνας Σακελλάριου, Φαίη Σπανού καθώς σύμφωνα με την «Espresso» δύο άνδρες με κράνη της επιτέθηκαν ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό της, σε πάρκινγκ σούπερ μάρκετ στην Πέτρου Ράλλη.

Η δημοσιογράφος και εκδότρια περιέγραψε σοκαρισμένη στην εφημερίδα τι ακριβώς της συνέβη.

Η κόρη της Τίνας Σακελλάριου και του Δημήτρη Κοντολάζου, δέχτηκε επίθεση από δύο κακοποιούς την ώρα που μιλούσε στο κινητό με την κόρη της.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ δύο κρανοφόροι της επιτέθηκαν ανοίγοντας την πόρτα του αυτοκινήτου της και της άρπαξαν την τσάντα.

«Μόλις είχα ψωνίσει και ήμουν στο πάρκινγκ του σούπερ μάρκετ. Ενώ καθόμουν στη θέση του οδηγού, ξαφνικά βλέπω ένα χέρι να ανοίγει την πόρτα του συνοδηγού, να αρπάζει την τσάντα μου και να διαφεύγει μαζί με ακόμη έναν άνδρα. Φορούσαν και οι δύο κράνη. Έφυγαν τόσο γρήγορα, που δεν πρόλαβα να δω ούτε πινακίδες ούτε τίποτα. Πρόκειται για αδίστακτους κακοποιούς, καθώς αψήφησαν τους σεκιούριτι που ήταν στον χώρο. Η κόρη μου με άκουσε να ουρλιάζω στο τηλέφωνο. Είμαι ακόμη σοκαρισμένη. Ευτυχώς πέρα από τα προσωπικά μου αντικείμενα, ταυτότητα, δίπλωμα, κάρτες και μετρητά, δεν συνέβη κάτι άλλο και είμαι καλά στην υγεία μου» είπε μεταξύ άλλων η Φαίη Σπανού.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR