counter

Επιστρέφει στο παγοδρόμιο και μιλάει για το φλερτ που έχει δεχτεί από άντρες! (Video)

Επιστρέφει στο παγοδρόμιο και μιλάει για το φλερτ που έχει δεχτεί από άντρες! (Video)
Επιστρέφει στο παγοδρόμιο και μιλάει για το φλερτ που έχει δεχτεί από άντρες! (Video)

Χειμωνέτος

 

Καλεσμένος στο FTHIS TV ήταν ο Γιώργος Χειμωνέτος και μίλησε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή για την προσωπική του ζωή και όχι μόνο...

Γιατί δεν αποφασίζει να παντρευτεί

Το πρώην μοντέλο και αθλητής παραδέχτηκε πως αποφεύγει την ιδέα του γάμου: “Έχω περιθώρια ακόμα, μικρούλης είμαι. Είμαι 39 στα 40… Έχεις να μου προτείνεις καμιά νύφη; Τα τελευταία χρόνια γίνεται, βέβαια, μια συζήτηση για νύφη και γάμο. Προσπαθώ να μην κάνω τον γάμο της μόδας. Έχω μάθει να ζω ως εργένης… Έχω κάνει και δεσμούς βέβαια! Όταν βλέπω στα περιοδικά ότι κάποιος παντρεύεται, μου κάνει κάπως όλη αυτή η κατάσταση. Ακόμα και αν τον κάνω τον γάμο, θα τον κάνω με ένα δικό μου τρόπο που θα εφεύρω εκείνη την ώρα”.

Πώς αντιδρά στο φλερτ ενός άντρα

Ο Γιώργος Χειμωνέτος απαντώντας σε ερώτηση τηλεθεάτριας αποκάλυψε πως έχει δεχτεί φλερτ από άντρες, όταν ήταν αρκετά νεότερος: “Μικρός όταν ήμουν, κάτι γινόταν. Τώρα έχουν ηρεμήσει. Όλο αυτό το φλερτ, το γνώρισα όταν μπήκα στον χώρο της μόδας. Όταν είσαι πιτσιρικάς έχεις προσφορές πολλές, είτε από άντρα είτε από γυναίκα. Μπορεί να σε φλερτάρει ο καθένας. Όλα έχουν ένα μέτρο βέβαια!”.

Οι αναμνήσεις από το "Dancing On Ice" και η επιστροφή στο παγοδρόμιο

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Χειμωνέτος θυμήθηκε την εμπειρία του από το Dancing On Ice: “Περάσαμε έναν πολύ ωραίο χειμώνα. Πέρασε πολύ γρήγορα, περάσαμε φανταστικά. Θυμάμαι ότι ξαφνικά εκεί που δεν είχαμε ιδέα, μπήκαμε στη διαδικασία των χορευτικών, των κομματιών. Αρχίσαμε και τις φιγούρες”.

Δείτε τι έγινε όταν εκείνος και η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέστρεψαν για λίγο στο παγοδρόμιο!

Οι δυσκολίες των αθλητών

Ο Γιώργος Χειμωνέτος, τέλος, μίλησε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες αθλητές, όταν συμμετέχουν σε Ολυμπιακές διοργανώσεις, λόγω της απουσίας των μεγάλων χορηγών. Είπε το δικό του "ευχαριστώ" για την προσπάθεια της Ελληνικής ολυμπιακής αποστολής στους Παρολυμπιακούς Αγώνες.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR