counter

Επισκέφθηκαν το ζωολογικό πάρκο και ο γιος του ηθοποιού καβάλησε τη χελώνα

Επισκέφθηκαν το ζωολογικό πάρκο και ο γιος του ηθοποιού καβάλησε τη χελώνα
Επισκέφθηκαν το ζωολογικό πάρκο και ο γιος του ηθοποιού καβάλησε τη χελώνα

Είναι ένα ζευγάρι λαμπερό αγαπημένο και που ο φακός λατρεύει να απαθανατίζει κάθε φορά που εμφανίζονται κάπου καθώς διατηρούν τόσο χαμηλό προφίλ στην προσωπική τους ζωή που σπάνια τους βλέπουμε σε περιοδικά. Ο Liev Schreiber που έγινε ζευγάρι με τνην ταλαντούχα ηθοποιό Naomi Watts το 2005, ζουν τον έρωτα τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έχουν αποκτήσει δυο γιους, παρόλο που δεν είναι παντρεμένοι.

Οι δυο τους ερωτεύτηκαν αμέσως ο ένας τον άλλον. Αν και ο Liev Schreiber  της έχει χαρίσει δαχτυλίδι αρραβώνων ακόμη δεν έχουμε δει γάμο, ενώ ήδη έχουν αποκτήσει τον Sasha 6 ετών, και το Samuel, 5 ετών και όλοι μαζί περνούν τις πιο όμορφες οικογενειακές στιγμές παρόλο που το πρόγραμμα των ηθοποιών είναι αρκετά απαιτητικό.

Τα δυο ξανθά αγοράκια έχουν φέρει την ευτυχία στο ζευγάρι. Ο Liev Schreiber και η σύζυγος του δεν σταματούν να περνούν τον ελεύθερο τους χρόνο με τους γιους τους και πρόσφατα επισκέφτηκαν ζωολογικό πάρκο. Στο ζωολογικό πάρκο οι γιοι του ζευγαριού κόλλησαν με τις χελώνες και έγιναν φίλοι καθώς κάποια στιγμή καβάλησαν μια από αυτές ενώ σε μια άλλη φωτογραφία, ο μεγαλύτερος γιος του διάσημου ηθοποιού αποκοιμήθηκε πάνω της. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR