counter

Επίσημη πρεμιέρα με λαμπερές παρουσίες για το μιούζικαλ "Hair"!

Επίσημη πρεμιέρα με λαμπερές παρουσίες για το μιούζικαλ "Hair"!
Επίσημη πρεμιέρα με λαμπερές παρουσίες για το μιούζικαλ "Hair"!

Το διάσημο ροκ μιούζικαλ «HAIR» ανεβαίνει πρώτη φορά φέτος στην Ελλάδα, γιορτάζοντας την επέτειο των 50 χρόνων από την πρώτη παράστασή του. 

Το «HAIR» μιλά για την ιστορία της «φυλής», μιας ομάδας πολιτικά ενεργών χίπηδων της εποχής του «Υδροχόου», δηλαδή της έλευσης ενός καλύτερου μέλλοντος για την ανθρωπότητα, όπως εκφράστηκε μέσα από τους στίχους του «Aquarious», που ήταν το γνωστότερο τραγούδι του μιούζικαλ. 

Η τολμηρή παραγωγή (οι ηθοποιοί σε πολλές σκηνές εμφανίζονταν στο σανίδι ολόγυμνοι) προκάλεσε τεράστιο θόρυβο στη Νέα Υόρκη, όπου πρωτοπαρουσιάστηκε το 1967 και γνώρισε μεγάλη επιτυχία και πολυάριθμες παραστάσεις σε Αμερική και Ευρώπη, κερδίζοντας βραβεία Grammy και Tony.

Το βράδυ της Τρίτης, πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα του μιούζικαλ, με πολλούς εκπροσώπους της εγχώριας showbiz να δίνουν το "παρών" στο θέατρο Χώρα.

Ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR ήταν εκεί και, μεταξύ άλλων, απαθανάτισε τους: Ντορέττα Παπαδημητρίου, Τόνια Σωτηροπούλου, Θοδωρή Μαραντίνη, Σίσσυ Χρηστίδου, Πέτρο Κωστόπουλο, Νίκο Μουτσινά, Τρύφωνα Σαμαρά, Αθηνά ΟικονομάκουΗσαΐα Ματιάμπα, και άλλους.

Δείτε τις φωτογραφίες:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR