counter

Eντυπωσιακή πρεμιέρα για την Ναταλία Γερμανού: Oι "μπηχτές" & ο "χωρισμός" με τον Μάνο Ιωάννου on air! (Videos)

Eντυπωσιακή πρεμιέρα για την Ναταλία Γερμανού: Oι "μπηχτές" & ο "χωρισμός" με τον Μάνο Ιωάννου on air! (Videos)
Eντυπωσιακή πρεμιέρα για την Ναταλία Γερμανού: Oι "μπηχτές" & ο "χωρισμός" με τον Μάνο Ιωάννου on air! (Videos)

Ναταλία Γερμανού

Aπό την Νάνσυ Μητροπούλου

Πρεμιέρα για την νέα εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού "Η Γερμανού ξανάρχεται" το βράδυ της Παρασκευής 25 Οκτωβρίου στην τηλεόραση του ΑΝΤ1! Η Ναταλία στην πρώτη της εκπομπή έδειξε ότι ήταν…"έτοιμη για όλα"! Τα πρώτα λεπτά της έναρξης της πρεμιέρας βρήκαν τους πρωταγωνιστές της φετινής θεατρικής παράστασης "Άνδρες έτοιμοι για όλα", (τον αγαπημένο της Ναταλίας Γερμανού Μάνο Ιωάννου, τον Κώστα Κόκλα, τον Θανάση Ευθυμιάδη, τον νιόπαντρο Γιάννη Τσιμιτσέλη και τον Κώστα Ευρυπιώτη) να επιδίδονται σε ένα ξεκαρδιστικό στριπτίζ επί σκηνής, ένα στριπτίζ που υποδέχτηκε λίγα λεπτά αργότερα την παρουσιάστρια στο πλατό!

Η Ναταλία με την είσοδό της είπε τα εξής: "Αν ξέρατε πόσο άγχος έχω θα με λυπόσασταν. Σας υπόσχομαι ότι απόψε θα περάσετε πολύ όμορφα. Περάσαμε στη νύχτα από το πρωί. Από τον ΑΝΤ1 με διαβεβαίωσαν ότι θα είμαι εντελώς μόνη θα είμαι εγώ μόνο η παρουσιάστρια. Θα είμαι η μοναδική παρουσιάστρια και δεν θα υπάρξουν εκπλήξεις. Πρέπει να το πάρω απόφαση ότι στην ελληνική τηλεόραση μπορούν να συμβούν τα πάντα ανά πάσα στιγμή. Ό,τι κι αν έχεις υπογράψει δεν ισχύει τίποτα, ποτέ", αφήνοντας έτσι αιχμές για την προηγούμενη συνεργασία της με τον Αlpha που έδειξε ότι δεν της άφησε τόσο γλυκιά ανάμνηση. Η Ναταλία φορώντας ένα κατακόκκινο φόρεμα, πιο λαμπερή, εντυπωσιακή, αυθόρμητη και αυτοσαρκαστική παρά ποτέ δεν δίστασε ακόμα να σχολιάσει τα καυστικά tweets των followers της για την σχέση της με τον Μάνο Ιωάννου! Μάλιστα όπως σχολίασε χαρακτηριστικά πολλοί της ευχήθηκαν: "Καλή σχολική χρονιά!"

Ακολούθησε μια απολαυστική συνέντευξη με τους καλεσμένους της ενώ ένα από τα highlights της πρεμιέρας ήταν ο "χωρισμός" της Ναταλίας και του Μάνου on air! Συγκεκριμένα η Ναταλία υπέβαλε τον αγαπημένο της στην εξής δοκιμασία: να χωρίσει την υποτιθέμενη κοπέλα του, μια κοπέλα μέσα από το κοινό που κλήθηκε να την υποδυθεί! Ο Μάνος δεν κατάφερε να χωρίσει την εν λόγω κοπέλα, σηκώθηκε και πλησίασε την Ναταλία λέγοντας: "Κοίτα καρδιά μου θα ήθελα να μείνω για λίγο καιρό μόνος μου" με την ίδια να απαντά ξεσπώντας σε γέλια: "Μάνο με χωρίζεις;".

Δείτε την έναρξη της πρεμιέρας στο video που ακολουθεί: 

Δείτε τον χωρισμό Ναταλίας-Μάνου on air στο video που ακολουθεί:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR