counter

Ένα μαγικό party "Με αγάπη" από τη Μαρί Κυριακού για όλα τα παιδιά! Δείτε φωτογραφίες

Ένα μαγικό party "Με αγάπη" από τη Μαρί Κυριακού για όλα τα παιδιά! Δείτε φωτογραφίες
Ένα μαγικό party "Με αγάπη" από τη Μαρί Κυριακού για όλα τα παιδιά! Δείτε φωτογραφίες

Η Μαρί Κυριακού με αφορμή τα γενέθλιά της διοργάνωσε, όπως κάθε χρόνο, ένα μεγάλο πάρτι «ΜΕ ΑΓΑΠΗ» για όλα τα παιδιά. Το πάρτι πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Απριλίου στο Πολιτιστικό & Αθλητικό Κέντρο Δαΐς των Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

Μοναδικές στιγμές χαράς και διασκέδασης έζησαν περισσότερα από χίλια παιδιά, τα οποία μεγαλώνουν σε ιδρύματα, προέρχονται από άπορες οικογένειες ή αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.

Οι μικροί φίλοι της Μαρί Κυριακού έσβησαν μαζί της τα κεράκια και της προσέφεραν λουλούδια και δώρα, που είχαν ετοιμάσει οι ίδιοι… με πολλή αγάπη! Σε όλη τη διάρκεια του πάρτι, τα χαμόγελα ήταν ζωγραφισμένα στα πρόσωπά τους και οι ευχάριστες εκπλήξεις διαδέχονταν η μία την άλλη! Τα παιδιά διασκέδασαν με μοναδικές δραστηριότητες και παιχνίδια από τη Lego που για 4η χρονιά στήριξε και προσέφερε αναμνηστικά δώρα. Επίσης, το Παιχνιδαγωγείο δημιούργησε υπέροχα εργαστήρια και δημιουργικές δραστηριότητες, όπου τα παιδιά διασκέδασαν και χόρεψαν με όλη τους την καρδιά! Ακόμα γεύτηκαν ξεχωριστές λιχουδιές από την Intersalas Catering.  

Η Μαρί Κυριακού και όλα τα παιδιά ήταν μια μεγάλη, χαρούμενη παρέα. Φυσικά από κοντά τους δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και ο αγαπημένος τους ήρωας, Μάικ ο Φασολάκης. Όλοι μαζί τραγούδησαν, χόρεψαν, φωτογραφήθηκαν και έζησαν μια μαγική ημέρα γεμάτη όμορφες στιγμές και αγάπη!

Στο ξεχωριστό πάρτι που διοργάνωσε η Μαρί Κυριακού και η εκπομπή «ΜΕ ΑΓΑΠΗ», παραβρέθηκαν περισσότερα από 30 Σωματεία, Ιδρύματα και Οργανώσεις όπως: ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ ΣΟΣ, ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΖΑΝΝΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗΣ, ΠΗΝΕΛΟΠΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΓΕΝΝΗΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΕΛΕΠΑΠ, ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ, ΜΕΛΛΟΝ, ΣΙΚΙΑΡΙΔΕΙΟ, ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ, ΣΤΕΓΗ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ, ΙΔΡΥΜΑ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ, ΙΔΡΥΜΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΤΕΓΗ, Ι.Κ.Ε. ΧΑΤΖΗΠΑΤΕΡΕΙΟ ΚΑΣΠ, ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΠΑΣΤΙΚΩΝ, ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΟΤΟΚΟΣ, SPECIAL OLYMPICS HELLAS, ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑ, ΧΑΡΑ, ΕΣΤΙΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΧΟΛΑΡΓΟΥ, ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ, ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΕΡΜΗΣ, ΑΡΩΓΗ, ΦΛΟΓΑ, ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΙΠΠΑΣΙΑΣ, MDA HELLAS.

Το πάρτι «ΜΕ ΑΓΑΠΗ» πραγματοποιείται κάθε χρόνο και κάθε φορά προσφέρει χαρά και χαμόγελα στα παιδιά που έχουν πραγματικά ανάγκη. Έτσι και φέτος, ήταν μια ευκαιρία για τη Μαρί Κυριακού και τους συνεργάτες της, να δείξουν έμπρακτα την αγάπη τους σ’ αυτά τα παιδιά, αλλά και να τα ευχαριστήσουν για τις ξεχωριστές στιγμές που ζουν και μοιράζονται μαζί τα τελευταία χρόνια.

Την τούρτα γενεθλίων της Μαρί Κυριακού, καθώς και τις γλυκές λιχουδιές για τα παιδιά ετοίμασαν και επιμελήθηκαν τα ζαχαροπλαστεία Fresh. Επίσης οι μικροί φίλοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ορισμένα από αγαπημένα προϊόντα της Nestle όπως τα δημητριακά Cheerios και οι μεγαλύτεροι τον Nescafé και τον καφέ Λουμίδη. Πολύτιμος συμπαραστάτης για μια ακόμα χρονιά και ο Ερυθρός Σταυρός.

Τέλος ουσιαστική συμβολή στην πραγματοποίηση του Πάρτι είχαν  οι εταιρίες: Ad Hoc, Opus Atelier, Ποδηματάς, Δεσύλλας,  και ο ραδιοφωνικός σταθμός Ρυθμός 949.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR