counter

Έλον Μασκ: Ξέσπασε κατά του "Rings of Power" - "Ο Τόλκιν στριφογυρίζει στον τάφο του"

Έλον Μασκ: Ξέσπασε κατά του "Rings of Power" - "Ο Τόλκιν στριφογυρίζει στον τάφο του"
Έλον Μασκ: Ξέσπασε κατά του "Rings of Power" - "Ο Τόλκιν στριφογυρίζει στον τάφο του"

Το «The Lord of the Rings: The Rings of Power» διαγράφει ήδη μια εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία παγκοσμίως και τα πρώτα στατιστικά μιλούν για ρεκόρ στην ιστορία του Amazon Prime Video.

Η σειρά ωστόσο δεν άρεσε καθόλου στον Έλον Μασκ, με τον εκκεντρικό δισεκατομμυριούχο να θεωρεί ότι υπάρχει κακή παρουσίαση του αντρικού φύλου.

«Ο Τόλκιν στριφογυρίζει στον τάφο του», έγραψε σε tweet ο 51χρονος επιχειρηματίας, που στη συνέχεια συμπλήρωσε ότι «σχεδόν κάθε άνδρας, μέχρι στιγμής, είναι δειλός ή κόπανος ή και τα δύο μαζί. Μόνο η Γκαλάντριελ είναι έξυπνη, γενναία και καλή».

Αρκετοί ήταν αυτοί βέβαια που ερμήνευσαν την τοποθέτηση του Έλον Μασκ ως μεροληπτική, λόγω της γνωστής κόντρας του με τον Τζεφ Μπέζος της Amazon.

Θυμίζουμε ότι το «The Lord of the Rings: The Rings of Power», έκανε πρεμιέρα την προηγούμενη Παρασκευή (2/9) με δύο επεισόδια της πρώτης σεζόν. Την ίδια στιγμή όπως ανακοίνωσε το Amazon, τα δύο πρώτα επεισόδια έσπασαν ρεκόρ, καθώς τα είδαν περισσότεροι από 25 εκατομμύρια θεατές παγκοσμίως κατά την πρώτη ημέρα προβολής.

Η υπόθεση και το καστ

Σε μια εποχή όπου επικρατεί, σχετικά, ειρήνη, η σειρά ακολουθεί διάφορους χαρακτήρες (γνώριμους και νέους), καθώς έρχονται αντιμέτωποι με την επάνοδο του κακού στη Middle-earth. Από τα σκοτεινά βάθη των Misty Mountains, στα μεγαλειώδη δάση της πρωτεύουσας των ξωτικών Lindon, στο ανεπανάληπτο νησιωτικό βασίλειο της Numenor και τις απομακρυσμένες άκρες του χάρτη, αυτά τα βασίλεια και οι χαρακτήρες θα διαμορφώσουν την κληρονομία που θα μείνει ζωντανή για χιλιάδες χρόνια.

Το πλήρες cast περιλαμβάνει τους: Cynthia Addai-Robinson, Owain Arthur, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Charles Edwards, Trystan Gravelle, Sir Lenny Henry, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Sophia Nomvete, Lloyd Owen, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers, Leon Wadham, Benjamin Walker, Daniel Weyman και Sara Zwangobani.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR