counter

Ελληνίδα τραγουδίστρια αποκαλύπτει για πρώτη φορά: "Το παιδί δεν είναι του άντρα μου"

Ελληνίδα τραγουδίστρια αποκαλύπτει για πρώτη φορά: "Το παιδί δεν είναι του άντρα μου"
Ελληνίδα τραγουδίστρια αποκαλύπτει για πρώτη φορά: "Το παιδί δεν είναι του άντρα μου"

Μαριώ

Σε πολύ προσωπικές αποκαλύψεις προχώρησε η γνωστή τραγουδίστρια του ρεμπέτικου, Μαριώ, σε συνέντευξη της στην εφημερίδα "Real". Η Μαριώ για πρώτη φορά εξομολογήθηκε πως πριν από δυόμιση χρόνια αποκάλυψε στην κόρη της πως δεν είναι παιδί του συζύγου της.

Η Μαριώ είπε στην συνέντευξη της:

-Μπορείτε να μου πείτε μια τρέλα που κάνατε για χάρη ενός αρσενικού; Δεν ήταν τρέλα ήταν απόφαση, τότε που αποφάσισα να κρατήσω το παιδί μου, την κόρη μου. Ήταν καρπός μιας πολύ μεγάλης αγάπης. Την αποκάλυψη αυτή την έκανα στην κόρη μου πριν από δυόμισι χρόνια.

- Ο σύζυγός σας γνώριζε ότι το παιδί δεν ήταν δικό του;

Ε βέβαια. Έγκυος ήμουν όταν παντρευτήκαμε.

-Και πώς σας ήρθε να αποκαλύψετε την αλήθεια ύστερα από τόσα χρόνια;

Ήρθε η στιγμή που μαλώσαμε άσχημα με τον άντρα μου και ξεκλείδωσα το στόμα μου. Με ρώτησε η κόρη μου: "Γιατί, μανούλα, κάθε φορά που μαλώνεις με το μπαμπά, του λες ότι αυτό το παιδί σου το πλήρωσες χρυσό και δείχνεις εμένα; Τι εννοείς;". Και της είπα: "Μαρίνα μου πιάσε κάθισμα και θα σου πω, αγάπη μου. Δεν είναι ο μπαμπάς σου αυτός. Ο δικός σου ήταν κι εκείνος Πόντιος, λεγόταν Ευμένης και καταγόταν από την Πτολεμαΐδα, αλλά οι γονείς του δε με θέλανε γιατί έπαιζα ακορντεόν και τραγουδούσα". Πάγωσε το κορίτσι, μου είπε: "Εγώ έχω για πατέρα μου αυτόν που γνώρισα σε όλα μου τα χρόνια. Και το μόνο που θέλω είναι μη μαλώνετε".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR