counter

Ελληνίδα playmate είναι έγκυος και περιμένει το πρώτο της παιδί

Ελληνίδα playmate είναι έγκυος και περιμένει το πρώτο της παιδί
Ελληνίδα playmate είναι έγκυος και περιμένει το πρώτο της παιδί

Ανδρεανή Τσάφου

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Έγκυος είναι η Ανδρεανή Τσάφου! Το μοντέλο, που είχε στεφθεί playgirl το 2010, περιμένει το πρώτο του παιδί και όπως είναι φυσικό, πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η Ανδρεανή Τσάφου, δεν έχει απασχολήσει τα media με την προσωπική της ζωή, αλλά αυτή τη φορά, τα δεδομένα αλλάζουν καθώς πρόκειται για ένα γεγονός που σε λίγο καιρό δε θα κρύβεται με τίποτα! Η Ανδρεανή, μετά τη διάκρισή της στα Playmate, έχει κάνει σημαντικά βήματα στο χώρο της μόδας κι έχει πετύχει πολλές διεθνείς συνεργασίες. Το FTHIS.GR επικοινώνησε με τη μέλλουσα μανούλα που μίλησε για την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της.

"Είμαι στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης μου και ο γιατρός μου είπε πως θα γεννήσω τέλη Νοέμβρη με αρχές Δεκέμβρη", λέει αρχικά η Ανδρεανή Τσάφου.

Πόσα κιλά έχεις πάρει μέχρι σήμερα; 6! Μπορεί να φαίνονται αρκετά, αλλά ήμουν πολύ αδύνατη και τα κιλά μπήκαν γρήγορα. Δε φαίνεται ακόμα πολύ η κοιλιά μου, αλλά τα ρούχα μου δε μου μπαίνουν! Δεν κουμπώνουν τα παντελόνια μου!

Γνωρίζετε το φύλο του παιδιού; Μάλλον θα είναι αγόρι μου είπε ο γιατρός αν και είναι νωρίς για να είμαστε σίγουροι για το φύλο.

Έχετε αποφασίσει τι όνομα θα δώσετε στο παιδί; Αν είναι όντως αγόρι, θα πάρει το όνομα του πατέρα μου, Αποστόλης.

Πόσο καιρό είστε με το σύντροφό σου, Παύλο; Έχουμε σχέση αρκετά χρόνια, και είναι εκτός χώρου ο σύντροφός μου. Βέβαια μένουμε μαζί, οπότε δεν αλλάζει κάτι μεταξύ μας.

Σχεδιάζατε να αποκτήσετε παιδί; Θέλαμε παιδί αλλά δεν το σχεδιάζαμε. Ήρθε τώρα και είμαστε πολύ ευτυχισμένοι. Δεν τέθηκε ποτέ θέμα για το αν θα κρατήσω το παιδί ή όχι. Βέβαια θα πρέπει να ξεχάσω την καριέρα μου για τους επόμενους μήνες γιατί αρχίζω και παίρνω βάρος! Το καλοκαίρι θα ξεκουραστώ και θα φροντίσω την κάθε λεπτομέρεια για τον ερχομό του μωρού.

Θα επισπεύσετε και το γάμο τώρα; Προς το παρόν δεν το έχουμε σκεφτεί ούτε το έχουμε σχεδιάσει κάτι. Θέλουμε να είναι καλά το μωρό και τα υπόλοιπα θα τα βρούμε στην πορεία.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR