counter

Ελληνίδα παρουσιάστρια: "Απείχα τρία χρόνια από το sex. Ο σύντροφός μου με κέρδισε με μια συζήτηση για την οπλοφορία των πολιτών"

Ελληνίδα παρουσιάστρια: "Απείχα τρία χρόνια από το sex. Ο σύντροφός μου με κέρδισε με μια συζήτηση για την οπλοφορία των πολιτών"
Ελληνίδα παρουσιάστρια: "Απείχα τρία χρόνια από το sex. Ο σύντροφός μου με κέρδισε με μια συζήτηση για την οπλοφορία των πολιτών"

Αλεξάνδρα Πασχαλίδου

Συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό παραχώρησε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου. Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου μίλησε μεταξύ άλλων για τον έρωτα που ζει με τον σύντροφό της Jacob και τον τρόπο που γνωρίστηκαν, τα τρία χρόνια ερωτικής αποχής μετά το χωρισμό της, την απόφαση που είχε πάρει να μείνει μόνη της αλλά και το ταξίδι της καινούργια της ζωής.  

Έπειτα από πόσο καιρό προχώρησε η σχέση σας; Γνωριστήκαμε στη Στοκχόλμη πέρυσι τον Ιούνιο μέσω κοινών μας φίλων. Πιάσαμε συζήτηση για την οπλοφορία των πολιτών στην Αμερική,  τα δικαιώματα των ομοφιλόφιλων κ.α. Την επόμενη ημέρα με πήρε τηλέφωνο και μου πρότεινε να συνεχίσουμε τη συζήτησή μας. Παρ’όλα αυτά δεν έδειχνε τίποπα παραπάνω από ένα φιλικό ενδιαφέρον. Βγήκαμε αρκετές φορές. Του είχα αναφέρει ότι σκόπευα να φύγω για έξι εβδομάδες στην Ελλάδα και σε ένα ραντεβού μας μου έφερε μια τσάντα γεμάτη δώρα, με αγαπημένα του βιβλία, ταινίες, CDs και μεταξύ αυτών ένα γράμμα, λέγοντάς μου «θέλω να το διαβάσεις όταν φτάσεις στην Ελλάδα». Ήταν όντως το πιο ρομαντικό γράμμα που μου έχουν γράψει ποτέ. Μιλούσαμε καθημερινά στο τηλέφωνο και λίγες ημέρες πριν από τα γενέθλιά μου, στις 17 Ιουλίου, του είπα «Σε περιμένω στη Σαντορίνη». Έτσι βρεθήκαμε. Στη Σαντορίνη θες δεν θες ερωτεύεσαι. Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας, κάτι που δεν το περίμενα. Ζούσα με την κόρη μου και είχα σχεδόν αποφασίσει ότι θα έμενα μόνη μου. Δεν με ενδιέφερε μια σχέση. Ήμουν ευτυχισμένη.

Επί τρία χρόνια δηλαδή απείχες ερωτικά; Σιγά το δύσκολο. Όταν έχεις ένα παιδί, μπορεί να συμβεί. Είμαι πολύ ρομαντική. Πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να ψάξεις τον έρωτα ούτε να τον κυνηγήσεις. Έρχεται μόνος του. Θεωρούσα μεγάλη μου αποτυχία τον χωρισμό μου.

Τι θέλεις να σου φέρει ο χρόνος; Ζω μια μαγική ζωή, κάνω ταξίδια σε όλο τον κόσμο για συνέδρια και συνεντεύξεις, αλλά η αλήθεια είναι πως για πρώτη φορά στη ζωή μου θα ήθελα να έχω μεγαλύτερη σταθερότητα. Σκέφτομαι να επισημοποιήσω τη σχέση μου με τον Jacob και να κάνω ένα παιδί ακόμα.

Σκοπεύετε να παντρευτείτε; Αν μου κάνει πρόταση, οι πιθανότητες να δεχτώ είναι πολύ μεγάλες. 

Πηγή: ΕΓΩ! weekly

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR