counter

Έλληνας τραγουδιστής σκέφτηκε να βάλει τέλος στη ζωή του

Έλληνας τραγουδιστής σκέφτηκε να βάλει τέλος στη ζωή του
Έλληνας τραγουδιστής σκέφτηκε να βάλει τέλος στη ζωή του

Λεωνιδας Βελης

Ο Λεωνίδας Βελής είναι ένας από τους πιο σημαντικούς λαϊκούς καλλιτέχνες της δεκαετίας του  80, με πολύ επιτυχημένες στιγμές στην καριέρα του. Ωστόσο η μοίρα του επιφύλαξε δυσάρεστες εκπλήξεις. Έχασε τη σύζυγο του από καρκίνο, στην προσπάθεια τους να κάνουν παιδί. Ο σπουδαίος αυτός καλλιτέχνης παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Freddo» και τον δημοσιογράφο Νίκο Νικόλιζα και, μεταξύ άλλων, δήλωσε με πόνο ψυχής:

“ Όταν έφυγε η σύζυγός μου η Νικολέτα από τη ζωή, κλονίστηκα τόσο πολύ που για μένα δεν είχε νόημα να ζω. Ήμασταν μαζί 20 ολόκληρα χρόνια. Προσπαθήσαμε να αποκτήσουμε ένα παιδί και αποδείχτηκε ότι αυτή ήταν η αιτία του καρκίνου. Αν και προσπαθήσαμε, δεν τα καταφέραμε και η σύζυγός μου έπεσε σε κατάθλιψη. Ξεκινήσαμε να κάνουμε εξωσωματικές και της ήρθε ενδομήτριος καρκίνος. Από και και πέρα ξεκίνησε ο Γολγοθάς. Για πέντε χρόνια όταν της πρωτοπαρουσιάστηκε ο καρκίνος, σταμάτησα να ζω. Ζούσα απλώς για να τη σώσω. Δοξάζω τον Θεό που δεν έκανα καμία τρέλα και δεν αυτοκτόνησα. Ήθελα να την ακολουθήσω στο μακρινό της ταξίδι. Δεν ήθελα να ζω. Η σύζυγός μου ήταν η κολόνα μου. Ούτε κατά διάνοια σκέφτηκα να ξαναπαντρευτώ. Μετά τη Νικολέτα τέλειωσε η ζωή μου. Απλώς υπάρχω πλέον. Ήταν ο ακρογωνιαίος λίθος της ζωής μου”.

Διαβάστε επίσης : Παντελής Παντελίδης: Συγκλονίζουν οι τελευταίες φωτογραφίες του! Η αντίδραση της οικογένειας

Διαβάστε επίσης : Παντελίδης: Φίλοι και συνεργάτες βρέθηκαν στο "Teatro" για να τιμήσουν τη μνήμη του. Aπαρηγόρητοι Καρράς – Stan

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR