counter

Έλληνας ηθοποιός δηλώνει: "Είμαι νεκρός από το 2004"

Έλληνας ηθοποιός δηλώνει: "Είμαι νεκρός από το 2004"
Έλληνας ηθοποιός δηλώνει: "Είμαι νεκρός από το 2004"

Ο ηθοποιός Στέλιος Καλαθάς έζησε μια τρελή περιπέτεια με τον...ΕΟΠΥΥ, που μέχρι πρόσφατα τον είχε για πεθαμένο

Απίστευτο κι όμως αληθινό! 

Ο ΕΟΠΥΥ θεωρούσε νεκρό τον Στέλιο Καλαθά από το 2004 έως την προηγούμενη εβδομάδα. 

Στέλιος Καλαθάς

Την απίθανη αυτή ιστορία αποκάλυψε ο ίδιος ο ηθοποιός με ανάρτησή του στο facebook.

«Χθες έμαθα ότι για τον ΕΟΠΥΥ είμαι θανών από τον Αύγουστο του 2004... Στην αρχή νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα και μετά κατάλαβα ότι έπρεπε να ξεκινήσω έναν αγώνα με χαρτιά, γραφεία και αποδεικτικά για να καταφέρω να ‘‘αναστηθώ” πάλι στο σύστημα» έγραψε και συνέχισε λέγοντας: «Τα σχόλια δικά σας!» Και πράγματι τα σχόλια των followers ήταν πολλά και με... περίσσιο χιούμορ. «Θαύμα, θαύμα» έγραψε κάποιος, ενώ κάποιος άλλος εύλογα αναρωτήθηκε: «Να υποθέσω όμως ότι για την Εφορία δεν ισχύει κάτι τέτοιο!» 

Με την ίδια θετική διάθεση αντιμετώπισε το γεγονός και ο ηθοποιός, ο οποίος συνόδευσε το κείμενό του με φωτογραφία που απεικονίζει με χιούμορ το... τέρας της γραφειοκρατίας. 

Στέλιος Καλαθάς

Πώς, όμως, άρχισε η ιστορία; 

Τα τελευταία χρόνια ο Στέλιος χρησιμοποιούσε πάντα την ιδιωτική ασφάλεια που έχει, παρότι πληρώνει κανονικά τις εισφορές του στον ασφαλιστικό φορέα του.

Οταν όμως χρειάστηκε να κάνει κάποιες εξετάσεις σε διαγνωστικό κέντρο και έπρεπε να συμμετάσχει και ο ΕΟΠΥΥ, αποκαλύφθηκε το πρόβλημα. «Εμφανίζεστε νεκρός από τις 24 Αυγούστου του 2004» του είπαν στο γκισέ του διαγνωστικού. Ευτυχώς, λίγες μέρες μετά ο Στέλιος με το βιβλιάριο και την ταυτότητά του βρέθηκε στα γραφεία του ΕΟΠΥΥ, όπου ανήκει, και έδωσε τέλος στον... παραλογισμό!

Επειτα από αυτό ο ηθοποιός είναι ήρεμος και έτοιμος για την πρεμιέρα του το Σάββατο στο θέατρο Αβατον με την κωμωδία «Βότκα... δηλητήριο», ενώ συνεχίζει και τα σεμινάρια «συναισθηματικής διαλεκτικής» στον πολυχώρο «+αίσθημα».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR