X
Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης στο Fthis.gr. Επιλέγοντας «Συμφωνώ», αποδέχεστε να λαμβάνετε όλα τα cookies . Διαβάστε την πολιτική μας για τα cookies

Έλλη Κοκκίνου: "Έχω κόψει το κόκκινο κρέας. Δεν μπορώ πλέον για την προσωπική μου ευχαρίστηση να δημιουργώ πόνο"

Έλλη Κοκκίνου: "Έχω κόψει το κόκκινο κρέας. Δεν μπορώ πλέον για την προσωπική μου ευχαρίστηση να δημιουργώ πόνο"

Δηλώσεις στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή «Happy Day», παραχώρησε το πρωί της Πέμπτης η Έλλη Κοκκίνου.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων μίλησε για την διατροφή της αλλά και για τις τροφές που δεν τρώει.

Ρίξτε μια ματιά! Έλλη Κοκκίνου: Η εξομολόγηση για το διαζύγιό της από τον Παναγιώτη Βασιλειάδη και τον γιο της Αλέξανδρο

Έλλη Κοκκίνου – Η διατροφή και οι τροφές που δεν τρώει

Η Έλλη Κοκκίνου αναφέρθηκε επίσης και στην επιλογή της να μην συμπεριλαμβάνει στην καθημερινότητά της, κόκκινο κρέας.

«Το Πάσχα να ξεφύγω στη διατροφή; Πρώτα απ’ όλα έχω κόψει το κόκκινο κρέας εδώ και τρία χρόνια. Δηλαδή, μοσχάρι, αρνί, κατσίκι, χοιρινό, όλα αυτά. Με πιάνει η ψυχή μου. Δεν μπορώ πλέον για την προσωπική μου ευχαρίστηση -γιατί μου αρέσει- να δημιουργώ πόνο και να υποφέρουν άλλα ζώα.

Τρώω κοτόπουλο και ψάρι. Θα μου πεις αυτά δεν έχουν ψυχή; Έχουν, απλά επειδή έχω και κοιλιοκάκη δεν μπορώ να είμαι μόνο με όσπρια, λαδερά και υδατάνθρακα. Αλλά κι αυτά θα ήθελα να τα βγάλω από τη διατροφή μου κάποια στιγμή. Συνειδητά, δηλαδή, έχω επιλέξει αυτόν τον τρόπο ζωής. Να τα βγάλω από την διατροφή μου», ανέφερε χαρακτηριστικά η Έλλη Κοκκίνου.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε η Έλλη Κοκκίνου:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)