counter

Ελισάβετ Σπανού: Μιλά για τη σχέση της με τον Γιάννη Αποστολάκη

Ελισάβετ Σπανού: Μιλά για τη σχέση της με τον Γιάννη Αποστολάκη
Ελισάβετ Σπανού: Μιλά για τη σχέση της με τον Γιάννη Αποστολάκη

Ελισάβετ Σπανού

Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και στη Ναταλία Αργυράκη παραχώρησε η διαγωνιζόμενη του "Dancing with the stars 5" και τραγουδίστρια, Ελισάβετ Σπανού. Η Ελισάβετ Σπανού μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση της με τον Γιάννη Αποστολάκη. 

Σε συνέντευξή σας στο ΟΚ! τον Απρίλιο του 2014 εσύ και ο Γιάννης Αποστολάκης είχατε διαψεύσει ότι είστε ζευγάρι. Μάλιστα είχες πει ότι τον βλέπεις σαν αδελφό σου. Τρεις µήνες µετά κυκλοφόρησαν φωτογραφίες που σας έδειχναν να φιλιέστε. ∆εν έλεγα ψέµατα. Η συνέντευξη που είχα δώσει εκείνη την περίοδο αντιπροσώπευε απόλυτα αυτό που αισθανόµουν. Ό,τι είχα πει ίσχυε και ό,τι έχετε δει είναι αυτό που έχετε δει. Από εκεί και πέρα δεν µου αρέσει να µιλάω για την προσωπική µου ζωή. ∆ε µου αρέσει να κρύβοµαι, αλλά δεν θα βγω να ανακοινώσω τα προσωπικά µου.

Πώς γίνεται κάποιον που τον βλέπεις σαν αδελφό σου στην πορεία να τον δεις ερωτικά; Όπως είχα πει και σε εκείνη τη συνέντευξη, όταν γνωριστήκαµε µε τον Γιάννη εκείνος ήταν σε σχέση. Κάποιον που είναι δεσµευµένος δεν µπορώ να τον δω ερωτικά γιατί, για µένα, είναι σαν να µην έχει φύλο. Αλλά από τον Απρίλιο που δήλωνα αυτά, έχουν µεσολαβήσει αρκετοί µήνες και έχουν αλλάξει πολλά από τότε.

Τι εννοείς; Όταν δύο άτοµα αντίθετου φύλου γνωριστούν και κάνουν παρέα, µπορεί να παραµείνουν φίλοι για πάντα ή τα αισθήµατα που έχει ο ένας για τον άλλον να µετεξελιχθούν σε κάτι άλλο. ∆εν θέλω να µπω σε περισσότερες λεπτοµέρειες. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. 

Διαβάστε επίσης: Δε θα πιστεύετε ποιος είναι ο νέος σύντροφος της Ελισάβετ Σπανού

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί. 

CoverOk

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR