counter

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Ο γάμος με τον Νικόλα Φαράκλα, ο χωρισμός και το νέο σπίτι

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Ο γάμος με τον Νικόλα Φαράκλα, ο χωρισμός και το νέο σπίτι
Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Ο γάμος με τον Νικόλα Φαράκλα, ο χωρισμός και το νέο σπίτι

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση ότι η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ο Νικόλας Φαράκλας μετά από 9 χρόνια γάμου και 2 παιδιά, δεν είναι πια μαζί. Όπως είναι αναμενόμενο αναζητήσεις για το βιογραφικό της, τον γάμο αλλά και τα παιδιά είναι εξαιρετικά δημοφιλείς και εμείς συγκεντρώσαμε σε ένα άρθρο όσα θέλετε να ξέρετε για εκείνη!

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Οι σπουδές και το βιογραιφκό

  • H Ελιάνα Χρυσικοπούλου είναι δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, ενώ έχει γεννηθεί στις 25 Ιανουαρίου 1983 και ηλικία της είναι 39 ετών. Ακολούθησε το δρόμο που η ίδια προετοίμασε, σπουδάζοντας στο τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Ε.Κ.Π.Α. και κάνοντας το μεταπτυχιακό της στο Fashion Journalism στο Central Saint Martins του Λονδίνου. 
  • 'Εκτοτε συνεργάστηκε με κορυφαία διεθνή έντυπα ως freelancer editor και αρχισυντάκτρια, αλλά σήμερα δραστηριοποιείται σε δύο διαφορετικές πτυχές του επαγγέλματος: την τηλεόραση και το blogging. 
  • Tα τελευταία χρόνια τη βλέπουμε στην ομάδα τηλεοπτικών εκπομπών. Πέρσι συμμετείχε στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα και φέτος ανήκει στην ομάδα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη.

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Ο γάμος με τον Νίκο φαράκλα

Ο γάμος του ζευγαριού είχε γίνει τον Σεπτέμβριο του 2013 στον Ιερό Ναό του Αγίου Στεφάνου στη Μύκονο, με την Ελιάνα να φοράει ένα πολύ κομψό νυφικό, ιδανικό για γάμο σε νησί. Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μάλιστα, είχε δηλώσει για τον σύζυγό της:

"Όντως είναι γραφίστας, και μάλιστα εξαιρετικός στη δουλειά του. Γνωριστήκαμε το 2008, όταν εργαζόμασταν στην ίδια εκδοτική εταιρεία – ήταν από αυτές που εξαφανίστηκαν με την ύφεση. Παντρευτήκαμε το 2013 και λίγο καιρό αργότερα ήρθαν και οι κόρες μας. Είναι ένας άνθρωπος που έχω μοιραστεί πολλά χρόνια από την ενήλικη ζωή μου. Είναι ένας απίστευτα καλός πατέρας και αισθάνομαι τυχερή για αυτό.

Διότι όσο και να σε γοητεύει κάποιος με την προσωπικότητά του στην αρχή της σχέσης ή όσο σίγουρος κι αν είσαι για τον χαρακτήρα του όταν παντρεύεστε, δεν μπορείς ποτέ να έχεις βεβαιότητα ότι θα γίνει καλός γονιός. Εν προκειμένω, δεν θα μπορούσα να φανταστώ καλύτερο πατέρα για τις κόρες μου". Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ο Νικόλας Φαράκλας έχουν μαζί δύο παιδιά: Την Ισαβέλλα και την Βικτώρια.

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Tο σπίτι και η μετακόμιση

Λίγο καιρό πριν γνωστοποιηθεί ο χωρισμός με τον Νικόλα Φαράκλα, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου είχε μετακομίσει σε νέο σπίτι, μαζί με τις κόρες της. Οι μεγάλοι χώροι, τα φωτεινά χρώματα και η minimal διακόσμηση, είχε κλέψει την παράσταση στο Instagram και όχι μόνο!

Δείτε φωτογραφίες με το σπίτι που μένει η Ελιάνα Χρυσικοπούλου

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR