counter

Ελευθερία Ελευθερίου: Αποκάλυψε τον λόγο που αποχώρησε από το σχήμα με τον Τριαντάφυλλο

Ελευθερία Ελευθερίου: Αποκάλυψε τον λόγο που αποχώρησε από το σχήμα με τον Τριαντάφυλλο
Ελευθερία Ελευθερίου: Αποκάλυψε τον λόγο που αποχώρησε από το σχήμα με τον Τριαντάφυλλο

Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού "Καλύτερα δε γίνεται" μίλησε μέσω Skype η Ελευθερία Ελευθερίου το μεσημέρι του Σαββάτου 10 Φεβρουαρίου και αποκάλυψε τον λόγο της ξαφνικής της αποχώρησης από το νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε μαζί με τον Τριαντάφυλλο.

Δείτε επίσης! Η δήλωση του Τριαντάφυλλoυ για την αποχώρηση της Ελευθερίας Ελευθερίoυ

Όσα είπε η Ελευθερία Ελευθερίου

«Ήταν ξαφνικό θα έλεγα. Ήταν κάτι που έγινε σε μία ημέρα, δεν ήταν κάτι προμελετημένο τουλάχιστον από τη δική μου πλευρά. Έγινε μια επικοινωνία με την επιχείρηση, μία πρόταση του να δεχτώ ή να μην δεχτώ σε σημείο να αποχωρήσω κι έτσι πήρα την απόφαση να αποχωρήσω», αποκάλυψε αρχικά η Ελευθερία Ελευθερίου.

Για το γεγονός ότι δεν ευχαρίστησε τον Τριαντάφυλλο στην ανάρτησή της, η ίδια είπε: «Στη δουλειά μας πρέπει να κάνεις πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις ολοκληρωμένος. Ήταν έντονος ο ρόλος μου σε αυτή τη συνεργασία. Παρ΄ όλα αυτά θέλησα να ευχαριστήσω όλη την ομάδα γιατί η επιτυχία, είναι ομαδική όχι ατομική. Δεν υπήρχε λόγος να διαλυθεί αυτή η συνεργασία. Μπορώ να πω ότι εξαίρεσα κάποιους με την έννοια ότι είμαι 14 χρόνια στον χώρο της δουλειάς και δεν μου έχει ξανατύχει τέτοια περίπτωση. Με πολλή ενσυναίσθηση, πήρα την απόφαση να φύγω και είμαι πολύ καλά με την απόφαση αυτή. Αυτό που με πίκρανε είναι ότι δεν είδα μία ιδιαίτερη αντίδραση από έναν συνεργάτη και φίλο μου.

Εγώ στη θέση του συναδέλφου δεν θα αντιδρούσα με αυτόν τον τρόπο γιατί σκέφτομαι ομαδικά. Δεν μπορούμε να παίρνουμε τα ινία μόνοι μας. Δεν είδα μια ιδιαίτερη αντίδραση από τον Τριαντάφυλλο. Εξέφρασα το παράπονό μου προς τον ίδιο. Όταν διαλύεται μια δουλειά δεν μπορείς το ίδιο βράδυ να βγάζεις story και να ασχολείσαι με το Survivor. Εκεί θα σταθώ. Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ καλά με αυτή μου την απόφαση. Πολλές φορές για να φτάσουμε στο σημείο να μας εκτιμούν οι άλλοι, πρέπει να εκτιμάς πάνω από όλα τον εαυτό σου. Είχα κάνει πολλές υποχωρήσεις για να λειτουργήσει αυτή η συνεργασία, θεωρώ ότι αυτό δεν εκτιμήθηκε εξ αρχής. Καλή συνέχεια τους εύχομαι. Καλή καρδιά».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR