counter

Ελευθερία Ελευθερίου: Αποχώρησε από το σχήμα με τον Τριαντάφυλλο - Η απάντηση του τραγουδιστή

Ελευθερία Ελευθερίου: Αποχώρησε από το σχήμα με τον Τριαντάφυλλο - Η απάντηση του τραγουδιστή
Ελευθερία Ελευθερίου: Αποχώρησε από το σχήμα με τον Τριαντάφυλλο - Η απάντηση του τραγουδιστή

Από το σχήμα όπου τραγουδούσε με τον Τριαντάφυλλο σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας, αποχώρησε η Ελευθερία Ελευθερίου.

Η τραγουδίστρια έκανε την ανακοίνωση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ευχαρίστησε μόνο τους μουσικούς, με τους οποίους συνεργάστηκε, τον κόσμο και το προσωπικό του μαγαζιού.

Ωστόσο, η Ελευθερία Ελευθερίου δεν έκανε καμία αναφορά στον Τριαντάφυλλο αλλά και τους υπόλοιπους τραγουδιστές που ολοκλήρωναν το σχήμα.

«Το μεγαλύτερο ευχαριστώ στους μουσικούς που με συνόδευσαν σε αυτό το μουσικό ταξίδι για να έχετε και εσείς και εμείς όμορφες βραδιές ψυχαγωγίας και διασκέδασης μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Η επιτυχία είναι ομαδική. Εμείς θα τα πούμε σύντομα. Εις το επανιδείν», έγραψε χαρακτηριστικά η Ελευθερία Ελευθερίου.

Να σημειωθεί πως ο Τριαντάφυλλος συνεχίζει να εμφανίζεται κανονικά στο νυχτερινό κέντρο.

Δείτε επίσης! Τριαντάφυλλος: "Κάθε τρεις μήνες αποδίδω ΦΠΑ και είναι όλα νόμιμα" - Η απάντηση για τον γάμο Ελέτσι & Λεμονίδη

Η απάντηση του Τριαντάφυλλου για την Ελευθερία Ελευθερίου

Η κάμερα της εκπομπής “Γεια σου” συνάντησε τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος απάντησε για την αποχώρηση της Ελευθερίας Ελευθερίου από το νυχτερινό κέντρο.

«Τίποτα δεν έγινε, αυτά συμβαίνουν στα σχήματα, μετά από κάποιους μήνες αλλάζουν κάποια ονόματα. Έτσι ήταν η σύμβασή της, δεν έγινε κάτι. Δεν ασχολούμαι με το τι λέει ο καθένας, δεν είμαι άνθρωπος που θα το κάνει αυτό. Εγώ έχω πολύ καλή σχέση με την Ελευθερία, πηγαίνουμε ο ένας στο σπίτι του άλλου. Θα κάτσω να χαλάσω τη σχέση μου για το τι γράφει ο καθένας στο Instagram;. Δεν ξέρω τα συμβόλαια του καθενός. Δεν γίνεται να σταματήσει ένα σχήμα που είναι sold-out, αυτά στη δουλειά αλλάζουν. Ρωτήστε την επιχείρηση αν θα αλλάξει η αφίσα», είπε ο Τριαντάφυλλος.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

*Πηγή φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR