counter

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Τα τραγούδια, η καριέρα και το ξαφνικό διαζύγιο

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Τα τραγούδια, η καριέρα και το ξαφνικό διαζύγιο
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Τα τραγούδια, η καριέρα και το ξαφνικό διαζύγιο

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είναι αναμφίβολα μια από τις τραγουδίστριες που έχουν χαράξει την δική τους ιστορία στο τραγούδι και όχι μόνο. Η ίδια, είναι από τις δημοφιλείς καλλιτέχνιδες και φυσικά αναζητήσεις για το βιογραφικό της και όχι μόνο είναι εξαιρετικά δημοφιλείς. Εμείς, συγκεντρώσαμε σε ένα άρθρο όσα θέλετε να ξέρετε για εκείνη.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Το βιογραφικό και οι σπουδές της

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη γεννήθηκε στο Μαρούσι το 1983, με καταγωγή από τη Νάξο και τη Μύκονο και η ηλικία της είναι 40 ετών. Είναι κόρη του Γιάννη Ζουγανέλη και της Ισιδώρας Σιδέρη. Από πολύ μικρή ηλικία συμμετείχε ως ηθοποιός σε παιδικές θεατρικές παραστάσεις, αλλά και ως τραγουδίστρια σε παιδικά τραγούδια και φυσικά, το ταλέντο της φάνηκε αμέσως!

Διαβάστε επίσης: Νίκος Συρίγος: Το διαζύγιο, η οικογένεια και η εκπομπή με την Σίσσυ Χρηστίδου

Το 2004 έκανε πρώτο της επαγγελματικό βήμα στο χώρο του τραγουδιού με τη συμμετοχή της στη Δεύτερη Ακρόαση Νέων Ερμηνευτών της Μικρής Άρκτου του Παρασκευά Καρασούλου, όπου και διακρίθηκε. Στο πλαίσιο του ίδιου διαγωνισμού, συμμετείχε στον δίσκο "Δεύτερη Ακρόασης της Μικρής Άρκτου" με τραγούδια των Γεράσιμου Ευαγγελάτου, Κώστα Τσίρκα, Μαρίας Πολυδούρη και Μιλτιάδη Σελητσανιώτη. 

Τον Ιούλιο του 2011 συμμετείχε στην Τελετή Λήξης των 13ων Αγώνων Special Olympics στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο. Toν Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς, εμφανίζεται ζωντανά στο Μουσικό Προαύλιο Badminton σε ένα αφιέρωμα στον Αλέκο Σακελάριο, ερμηνεύοντας μερικά από τα πιο γνωστά κινηματογραφικά τραγούδια σε στίχους του Αλέκου Σακελάριου από τις ταινίες του με το μουσικό σύνολο της Ορχήστρας Δωματίου Αθηνών.

Το album της "Έλα" κυκλοφόρησε το 2008 και γνώρισε τεράστια επιτυχία ενώ 11 χρόνια αργότερα, το 2019 ανέλαβε τη θέση coach στο The Voice στον ΣΚΑΪ, μετά την αποχώρηση του Κωστή Μαραβέγια!

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Τα τραγούδια της

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έχει τραγουδήσει μερικές από τις μεγαλύτερες ελληνικές επιτυχίες, όπως:

  • Η επιμονή σου
  • Κόψε Και Μοίρασε

  • Ελα
  • Τα Λέμε
  • Δεύτερα κλειδιά

  • Κόκκινο Ποτάμι
  • Εγώ μιλάω για δύναμη
  • Η αγάπη αργεί
  • Αττική Οδός

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Ο χωρισμός

Τον Οκτώβριοο του 2020 παντρεύτηκε με τον Σπύρο Δημητρίου, αλλά στις 21/2 αποκαλύφθηκε ότι οι δυο τους δεν είναι πλέον μαζί.  Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη στο "Πρωινό μας", η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου κατέθεσαν αίτηση διαζυγίου.

"Μιλάμε για ένα συναινετικό διαζύγιο. Νομίζω είναι θέμα ημερών ή ωρών  η οριστικοποίησή του", είπε ο Νίκος Γεωργιάδης. Ο Σπύρος Δημητρίου, είπε για το διαζύγιο:

"Δυστυχώς ενέπεσα στον κανόνα του “παντρεύτηκα και χώρισα”. Κρατώ ότι γίνεται να ξε- ερωτευτείς, αλλά δεν γίνεται να ξε- αγαπήσεις. Διατηρώ άριστες σχέσεις με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Είναι μια σούπερ σταρ, υπερταλαντούχα που τη θαυμάζω ακόμη πολύ και θα συνεχίσω να την επισκέπτομαι σε συναυλίες της. Τη θαυμάζω όντως ως καλλιτέχνη πάρα πολύ. Τώρα προσωπικά αν είχαμε κάποια θέματα και δεν προχώρησε....Πάντα σε έναν χωρισμό φταίνε και οι δύο και οι δύο κάνουν αυτοκριτική. Στις συναισθηματικές σχέσεις δεν μπορεί να αποδοθεί δικαιοσύνη. Δεν γνωρίζω αν θα κάνω δεύτερο γάμο. Εδώ δεν σχεδίαζα ούτε τον πρώτο. Δεν είχα συγκατοικήσει καν πριν τον γάμο. Τα έκανα όλα μαζί. Ευτυχώς τα έκανα έτσι γιατί αλλιώς, δε θα τα έκανα ποτέ.

Δεν μιλάω για τα προσωπικά μου γιατί δεν ξέρω κανέναν σοβαρό άνθρωπο να μιλάει γι’ αυτά. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν επάγγελμα το να μιλάνε για τα προσωπικά τους. Τα διαζύγια βγαίνουν πάρα πολύ εύκολα πλέον, ακόμα και μέσω ίντερνετ". 

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Οι φήμες για νέα σχέση

Την αποκάλυψη της νέας σχέσης της τραγουδίστριας  με τον Νίκο Συρίγο έκανε ο Νίκος Γεωργιάδης στο "Πρωινό μας", στις 4/4 επιβεβαιώνοντας έτσι τις φήμες που κυκλοφορούσαν τις τελευταίες ώρες.

Οι δυο τους είναι μαζί εδώ και λίγο καιρό, κρατούν ωστόσο την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η σχέση τους ωστόσο δε συνδέεται σε καμία περίπτωση με το διαζύγιο της τραγουδίστριας.

Η γνωριμία του Νίκου Συρίγου με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη έγινε μέσω της δουλειάς του δημοσιογράφου, καθώς της είχε κάνει μια συνέντευξη τον Οκτώβριο του 2021, διατηρώντας έκτοτε μια φιλική επαφή μαζί της.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Νίκος Γεωργιάδης ο Νίκος Συρίγος μπήκε στη ζωή της Ελεωνόρας Ζουγανέλη με έναν πολύ γλυκό τρόπο και μια όμορφη προσέγγιση.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR