counter

Ελεονώρα Μελέτη: Η συνέντευξη στο Θέμο που τα είπε "Όλα"!

Ελεονώρα Μελέτη: Η συνέντευξη στο Θέμο που τα είπε "Όλα"!
Ελεονώρα Μελέτη: Η συνέντευξη στο Θέμο που τα είπε "Όλα"!

Ελεονώρα Μελέτη

Ο Θέμος Αναστασιάδης επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες την Δευτέρα 16 Νοεμβρίου μέσα από τον σταθμό του ΑΝΤ1 που τον απολαμβάνουμε εδώ και πολλά χρόνια.

Έχοντας ανανεώσει τον τίτλο της εκπομπής του που πλέον λέγεται «Πρώτη Φορά ΟΛΑ» έχει στο πλευρό του την Δούκισσα Νομικού και κάθε Δευτέρα θα βλέπουμε επί της οθόνης μας απολαυστικές συνεντεύξεις , sexy  και λαμπερές παρουσίες.

Ποδαρικό στην πρεμιέρα έκανε η Ελεονώρα Μελέτη η οποία είχε να πει πολλά. Εμφανώς ανανεωμένη και λαμπερή απάντησε στις ερωτήσεις Θέμου και Δούκισσας. Η ίδια ανέφερε πως «εγκατέλειψε» την πρωινή ζώνη του σταθμού επειδή της ζητήθηκε από τον σταθμό, σχολιάζοντας την επιτυχία που κάνει την σήμερον ημέρα η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Ο σταθμός μου ζήτησε την αλλαγή. Δεν πήγα μόνη μου απέναντι από την Μενεγάκη. Δεν άφησα το 40% για να πάω στο 12%». Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε για τις υποχωρήσεις που έχει κάνει επαγγελματικά αφού παραδέχτηκε πως είναι διαλλακτική και συζητήσιμη καθώς θα μπορούσε να είχε πει όχι σε πολλά μειώσεις που της έχουν γίνει από τους εργοδότες της.

Δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο δελτίο ειδήσεων στο "Ε" το οποίο μέχρι πρόσφατα παρουσιάζε. Η ίδια ερωτήθηκε τόσο για τον Νίκο Ευαγγελάτο όσο και τον Κώστα Χαρδαβέλλα και απάντησε χωρίς υπεκφυγές. 

Δείτε το απόσπασμα:

Δείτε τα όσα είπε: 


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR