counter

Ελεονώρα Μελέτη: Η φωτογραφία που την τράβηξε ο Θοδωρής Μαροσούλης και η τρυφερή αφιέρωση

Ελεονώρα Μελέτη: Η φωτογραφία που την τράβηξε ο Θοδωρής Μαροσούλης και η τρυφερή αφιέρωση
Ελεονώρα Μελέτη: Η φωτογραφία που την τράβηξε ο Θοδωρής Μαροσούλης και η τρυφερή αφιέρωση

Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Πρόσφατα μάλιστα πραγματοποίησαν την βάφτιση της κόρης της, ενώ παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο παρουσία των αγαπημένων τους προσώπων.

Οι περήφανοι γονείς βάφτισαν την 5 ετών κόρη τους, η οποία πήρε το όνομα Αλεξάνδρα – Ωκεανίς και λίγο μετά ακολούθησε ο γάμος τους, ο οποίος έγινε αυθόρμητα χωρίς προετοιμασία.

«Στεναχωριέμαι, γιατί το βασικό event ήταν η βάφτιση της κόρης μου και τελικά ο γάμος την επισκίασε. Ήταν η ημέρα της κόρης μου. Ήταν τελείως απρόσμενο και τελείως απρογραμμάτιστο, όχι μόνο για μένα αλλά και για όλους όσοι ήταν εκεί παρευρισκόμενοι. Ο σύζυγός μου ήθελε ανέκαθεν αυτή την ευλογία.

Αλεξάνδρα λένε την πεθερά μου αλλά είναι έτσι κι αλλιώς από τα αγαπημένα μου ονόματα. Το Ωκεανίς μου αρέσει πάρα πολύ σαν όνομα και το ζήτησα ως χάρη από τον άντρα μου. Του λέω: επειδή δεν με βλέπω να κάνω δεύτερο παιδί και μου αρέσει αυτό το όνομα, να του το δώσουμε συμπληρωματικό; Και του άρεσε σαν concept», δήλωσε η Ελεονώρα Μελέτη για τον γάμο και την βάφτιση της κόρης της.

Ρίξτε μια ματιά! Συγκινεί η Ελεονώρα Μελέτη: "Δεν βλέπει, δεν ακούει, σχεδόν παραπατάει σε κάθε του βήμα και παλεύει με την άνοια…"

Η ανάρτηση του Θοδωρή Μαροσούλη για την Ελεονώρα Μελέτη

Ο Θοδωρής Μαροσούλης φωτογράφισε την Ελεονώρα Μελέτη στις καλοκαιρινές τους διακοπές, με την παρουσιάστρια να ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και να λάμπει από ευτυχία.

Στο στιγμιότυπο ο σύζυγος της Ελεονώρας Μελέτη, κρατά μια πέτρα σε σχήμα καρδιάς και αναφέρει: «Η καρδιά μου σου ανήκει».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Θοδωρή Μαροσούλη για την Ελεονώρα Μελέτη.

 

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR