counter

Ελεονώρα Μελέτη για Καράβα: "Σας πειράζει ότι ευχαριστεί τον εαυτό του και όχι το αξίζω-αξίζω"

Για τις δηλώσεις του Γιώργου Καράβα που προκάλεσαν αντιδράσεις τοποθετήθηκε η Ελεονώρα Μελέτη το πρωί της δευτέρας μέσα από την εκπομπή “Mega Καλημέρα”.

Η παρουσιάστρια δήλωσε πως έχει εκπλαγεί με όσα ακούστηκαν αυτές τις ημέρες και πως η ειλικρίνεια του Γιώργου Καράβα της λείπει από την τηλεόραση.

Δείτε επίσης - Γιώργος Καράβας: Η απάντηση για τις δηλώσεις του που προκάλεσαν! "Έχω εκπλαγεί δυσάρεστα..."

Ελεονώρα Μελέτη – Τοποθετείται για τις δηλώσεις του Γιώργου Καράβα

«Ο Γιώργος δεν βγήκε να πει, ότι θα κάνω εκπομπή με την τέλεια τηλεθέαση, θα κάνω τηλεθέαση που δεν έχει πιάσει ποτέ κανείς σας, είπε ότι έχω τέτοια εμπιστοσύνη στον εαυτό μου που οτιδήποτε κι αν μου αναθέσουν, θα το κάνω καλά. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα ανταμειφθεί από τον κόσμο αλλά ότι εκείνος θα δώσει ενέργεια, ψυχή, αφοσίωση για να το κάνει καλά. Τώρα, αν βρει ανταπόκριση αυτό είναι άλλου παππά Ευαγγέλιο», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη και συνέχισε:

«Ποιοι από εμάς, όταν ξεκινήσαμε είχαμε τηλεοπτική εμπειρία; Μπορεί να είχαμε πίσω από τις κάμερες. Εξηγήστε μου λίγο. Να μάθουμε να ξεχωρίζουμε την αλαζονεία από την υποκρισία. Εμένα η αυτοπεποίθηση και η ειλικρίνεια του Καράβα μου λείπει από την τηλεόραση, που είναι γεμάτο ανασφαλείς, υποτιθέμενα ανθρώπους με αυτοπεποίθηση. Μου αρέσει πολύ περισσότερο. Ξέρετε ότι στον χώρο μας οι περισσότεροι είναι και ανασφαλείς και δεν είναι ειλικρινείς. Είναι ή δεν είναι έτσι τα πράγματα;».

«Σας πειράζει ότι ευχαριστεί τον εαυτό του και δεν σας πειράζει το “αξίζω-αξίζω” ας πούμε; Κι αυτός θεωρεί ότι αξίζει και ευχαριστεί τον εαυτό του. Κοροϊδεύουμε την Αννούλα (Ζηρδέλη) με το “αξίζω”», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

Δείτε παραπάνω το σχετικό βίντεο από την εκπομπή Mega Καλημέρα”.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR