counter

Ελεονώρα Μελέτη: “Εύχομαι κάποια στιγμή να ξεβρακωθούν πρόσωπα της τηλεόρασης…”

Ελεονώρα Μελέτη: “Εύχομαι κάποια στιγμή να ξεβρακωθούν πρόσωπα της τηλεόρασης…”
Ελεονώρα Μελέτη: “Εύχομαι κάποια στιγμή να ξεβρακωθούν πρόσωπα της τηλεόρασης…”

Το μεσημέρι της Πέμπτης η Ελένη Μενεγάκη φιλοξένησε στην εκπομπή της την Ελεονώρα Μελέτη.

Οι δύο παρουσιάστριες μίλησαν για όλους και για όλα.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η Ελένη Μενεγάκη ρώτησε την Ελεονώρα Μελέτη ποια είναι «τα πρέπει και τα δεν πρέπει της καλής παρουσιάστριας».

Τότε, η Ελεονώρα έδωσε μια ιδιαίτερη απάντηση.

«Μου αρέσει να παίζω αληθινά και καθαρά με τους συνεργάτες μου. Τους αγαπώ, τους φροντίζω και τους σέβομαι. Η τηλεόραση είναι σκληρός χώρος, στην τηλεόραση γίνονται τα ακατάληπτα πίσω από τις κάμερες και το ξέρουν όλοι και κάποια στιγμή εύχομαι να έρθει η ώρα που θα “ξεβρακωθούν” -κυριολεκτικά και με τη λέξη που στο λέω- πρόσωπα της τηλεόρασης και θα αποκαλυφθούν τα πραγματικά τους πρόσωπα στον κόσμο. Αν και νομίζω ότι ο κόσμος είναι γάτα και κάποια στιγμή καταλαβαίνει. Όπως στο λέω. Σημασία για εμένα έχει ο σεβασμός στις συνεργασίες.

Από εκεί και πέρα άνθρωποι είμαστε, κατά τη διάρκεια της πορείας μας σε αυτό το χώρο κάνουμε λάθη, κάνουμε ατοπήματα. Είναι σκληρό σπορ. Είμαστε σκληροί άνθρωποι μεταξύ μας πολλές φορές. Ο ανταγωνισμός μερικές φορές το κάνει πιο έντονο όλο αυτό. Είναι ο τοξικός ανταγωνισμός αυτός. Δεν είναι ο καλός. Όπου υπάρχει το άγχος και η πίεση της δουλειάς η τοξικότητα είναι πολύ εύκολο να ξεφυτρώσει παντού κι από πολλούς. Το θέμα είναι να γράφονται λάθη και να έχεις τη δυνατότητα να τα διαχειριστείς με το λιγότερο δυνατό κόστος για εσένα και τους ανθρώπους σου. Εκεί έχω καταλήξει», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR