counter

Ελεονώρα Μελέτη: Δεν φαντάζεστε τι αλλάζει στην εκπομπή της λίγο πριν την πρεμιέρα!

Ελεονώρα Μελέτη: Δεν φαντάζεστε τι αλλάζει στην εκπομπή της λίγο πριν την πρεμιέρα!
Ελεονώρα Μελέτη: Δεν φαντάζεστε τι αλλάζει στην εκπομπή της λίγο πριν την πρεμιέρα!

Το Survivor αποκτά τη δική του εκπομπή και απόψε οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα της καθημερινής εκπομπής, η Ελεονώρα Μελέτη θα κάνει το open της εκπομπής της από το μέρος όπου εκτυλίσσεται το παιχνίδι φαινόμενο, το εξωτικό νησί του Άγιου Δομίνικου.

Ωστόσο, λίγο πριν η εκπομπή βγει στον αέρα για πρώτη φορά, αλλάζει όνομα και από #Survivor γίνεται Survivor Panorama, όπως είναι ο τίτλος στην αντίστοιχη εκπομπή που προβάλλεται στην Τουρκία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του FTHIS.GR, η Ελεονώρα ήταν πολύ θετική στο να γίνει αυτή η αλλαγή καθώς εξ' αρχής ήταν επιθυμία της να μην υπάρχει στο τίτλο η λέξη Hashtag, προκειμένου το νέο της τηλεοπτικό βήμα να μην σχετίζεται σε τίποτα με την προηγούμενη εκπομπή της.

Έτσι, στις 20.50, θα προβληθεί το πρώτο Survivor Panorama με πλούσιο υλικό από τα παρασκήνια του reality επιβίωσης, παραλειπόμενα απ’ όσα δεν δείχνουν οι κάμερες, αλλά και συνεντεύξεις από την Ειρήνη Κολιδά, τον Πάνο Αργιανίδη και τον Στέλιο Χανταμπάκη, οι οποίοι θα αποκαλύψουν στην Ελεονώρα Μελέτη στοιχεία από την επιβίωσή τους στις παραλίες τους που δεν έδειξαν οι κάμερες.

Αλλάζει όνομα η εκπομπή της Μελέτη

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR