counter

Ελεονώρα Μελέτη: Δείτε την εντυπωσιακή τούρτα γενεθλίων της κόρης της, Αλεξάνδρας

Ελεονώρα Μελέτη: Δείτε την εντυπωσιακή τούρτα γενεθλίων της κόρης της, Αλεξάνδρας
Ελεονώρα Μελέτη: Δείτε την εντυπωσιακή τούρτα γενεθλίων της κόρης της, Αλεξάνδρας

Τα γενέθλια της είχε χθες η κόρη της Ελεονώρας Μελέτη, Αλεξάνδρα.

Η μικρή πριγκίπισσα της παρουσιάστριας και του Θοδωρή Μαροσούλη ήρθε στον κόσμο πριν από δύο χρόνια και έφερε χαρά στο ζευγάρι.

Μάλιστα, η Ελεονώρα Μελέτη πριν από λίγες ώρες δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την εντυπωσιακή τούρτα της κορούλα της, που έφτιαξε η Άντα Λιβιτσάνου.

Δείτε επίσης ΕΔΩ! Γενέθλια για την κόρη της Ελεονώρας Μελέτη: Η αδημοσίευτη φωτογραφία που ανήρτησε από το μαιευτήριο

«Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, όλους όσοι αφιερώσατε λίγο χρόνο για όμορφες ευχές, για ένα μήνυμα... όλους μαζί κ τον καθένα ξεχωριστά. Μακάρι να γινόταν κ στη πράξη, αλλά είστε τόσοι μα τόσοι πολλοί! Με συγκινήσατε πραγματικά με τη ζεστή σας ενέργεια κ τη σκέψη σας προς το παιδί μου! Λοιπόν! Μέρες που είναι και άλλα παιδάκια ειχαν έχουν κ θα έχουν τα γενέθλια τους εν μέσω καραντίνας, μακριά από αγαπημένα πρόσωπα κ φίλους! Τι θα λέγατε να προσπαθήσουμε να γλυκάνουμε λίγο παραπάνω αυτή τη μέρα? Μπροστά μου έχω την τούρτα της Αλεξάνδρας η οποία πάνω έχει όλα όσα αγαπά! Έχει ένα «γκέγκε» ( φεγγαράκι) έχει τον γάτο της τον Κεεεερνιτ ( Κέρμιτ), στααααας ( stars), μπαμπελς ( bubbles) κ είναι ρρρροος ( ροζ)... την επιμελήθηκε η @adalivitsanou κ εχθές είπαμε να χαρίσουμε σε δυο από εσάς μια όμορφη τουρτίτσα για τα παιδάκια τους!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της, ευχαριστώντας έτσι τους διαδικτυακούς της φίλους για τις ευχές που δέχτηκε.

Δείτε την παρακάτω δημοσίευση της Ελεονώρας Μελέτη.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR