counter

Ελένη Χατζίδου: Η αποκάλυψή της για Πετράκο & Παπαθωμά - "Ήρθαν στη βάφτιση, μετά από λίγες ημέρες μάθαμε ότι χώρισαν"

Τις δηλώσεις του Γρηγόρη Πετράκου στην εκπομπή «Γεια Σου» σχολίασε η Ελένη Χατζίδου στο Breakfast@Star το πρωινό της Δευτέρας (15/1) και μάλιστα η ίδια, έκανε μια αποκάλυψη για τον χωρισμό του από την Θεοφανία Παπαθωμά. Πιο συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε η τραγουδίστρια, οι δυο τους είχαν παραβρεθεί στη βάφτιση της μικρής Μελίτας και λίγες ημέρες μετά έγινε γνωστό το διαζύγιό τους.

«Και ο Γρηγόρης Πετράκος είναι προσφάτως χωρισμένος και λέει πόσο τυχερός είναι, γιατί δουλεύει τα Παρασκευοσάββατα, οπότε έχει όλη την υπόλοιπη εβδομάδα κενή για να βλέπει τα παιδιά του», ανέφερε αρχικά η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου είπε:

«Βλέπουμε και στις δύο περιπτώσεις (του Γρηγόρη Πετράκου και του Αλέξανδρου Μπουρδούμη) τη θετική πλευρά του χωρισμού, ότι δεν είναι όλα αρνητικά. Είναι δύο άνθρωποι που το βλέπουν θετικά».

«Καλό είναι να μην καταλαβαίνουν τα παιδιά τίποτα. Εγώ δεν θα ξεχάσω στη βάφτιση της Μελίτας που στον παραδίπλα χώρο ήταν ο Γρηγόρης Πετράκος με τη Θεοφανία Παπαθωμά και λίγες ημέρες μετά ακούσαμε για τον χωρισμό. Θέλω να πω ότι αυτό δεν αλλάζει στο μεγάλωμα των παιδιών, θα γίνουν τα γενέθλια μαζί και τα λοιπά», τόνισε στη συνέχεια η Ελένη Χατζίδου, με τον Ετεοκλή Παύλου να αναφέρει πως τότε το ζευγάρι είχε προφανώς λάβει ήδη την απόφαση του διαζυγίου, αλλά δεν είχαν δημοσιοποιήσει το όλο θέμα. 

Δείτε περισσσότερα στο παραπάνω βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR