counter

Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Στο νοσοκομείο η κόρη τους – Δείτε τι συνέβη

Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Στο νοσοκομείο η κόρη τους – Δείτε τι συνέβη
Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Στο νοσοκομείο η κόρη τους – Δείτε τι συνέβη

Στο νοσοκομείο βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η κόρη της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου.

Η τραγουδίστρια μέσω μιας ανάρτησης που έκανε πριν λίγη ώρα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε πως η κόρη της ανέβασε πυρετό της προηγούμενες ημέρες και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και υποβλήθηκε στο τεστ του κορονοϊού.

Στην ανάρτησή της η Ελένη Χατζίδου εξομολογείται όλες τις στιγμές αγωνίας που έζησαν μέχρι να πάρουν τα αποτελέσματα του τεστ που ήταν αρνητικά ενώ όπως αποκάλυψε πλέον έχουν μεταφερθεί σε άλλο δωμάτιο και εύχονται όλα να περάσουν γρήγορα και να επιστρέψουν και πάλι σπίτι τους.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Χατζίδου δημοσίευσε μια φωτογραφια με το ποδαράκι της μικρής της και έγραψε: «3η ημέρα στο νοσοκομείο...Δεν περνούσαν τα λεπτά, τα δευτερόλεπτα μέχρι να βγούνε τα αποτελέσματα... Μόλις φτάσαμε στο νοσοκομείο λόγω πυρετού αντιμετωπίσανε τη μπέμπα σα πιθανό κρούσμα κ μας βάλανε σ ένα δωμάτιο απομονωμένους. Μέσω ενδοεπικοινωνίας το προσωπικό, μου έδινε οδηγίες τι να κάνω στο μωράκι για να αποφεύγουν να μπαινοβγαίνουν πολύ κ όταν χρειαζόταν να μπούνε μέσα, φορούσανε αυτές τις ολόσωμες στολές που βλέπεις στην τηλεόραση... Βλέπαμε το μπαμπά μας από το παράθυρο(μένει έξω από το νοσοκομείο στο αμάξι όλες αυτές τις μέρες) μιας κ το δωμάτιο μας κοιτούσε στο δρόμο, ευτυχώς, αφού δεν επιτρεπόταν να ανεβεί κανένας στον όροφο που ήμασταν, πόσο μάλλον στο δωμάτιο... Όλα όπως τ ακούς κ τα βλέπεις στην τηλεόραση... Τα μέτρα δρακόντεια! χάρηκα τόσο μα τόσο πολύ γι αυτό! Μετά από αναμονή μιας μέρας μας ανακοινώσανε ότι είναι αρνητικό το τεστ κορονοϊού. Αλλάξαμε όροφο και περιμένουμε τα αποτελέσματα από τις υπόλοιπες εξετάσεις... Μπορείτε να φανταστείτε την ψυχολογία μας τη διάρκεια της αναμονής αλλά κ τώρα με όλα αυτά που ακούμε κ βλέπουμε... Μείνετε σπίτι, μείνετε ασφαλείς γιατί είμαι σίγουρη ότι δε θέλετε εσείς η κάποιος δικός σας να μπει στη θέση όλων αυτών που βρίσκονται στα νοσοκομεία... Μείνε σπίτι εγώ για σένα κ Εσύ για μένα...Με αγάπη❤️».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της τραγουδίστριας

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR