counter

Ελένη Ράντου: Βραδινή έξοδος με φίλους για φαγητό - Φωτογραφία

Ελένη Ράντου: Βραδινή έξοδος με φίλους για φαγητό - Φωτογραφία
Ελένη Ράντου: Βραδινή έξοδος με φίλους για φαγητό - Φωτογραφία

Ελένη Ράντου με φίλους

Από τη Γιώτα Δημητριάδη

Η Ελένη Ράντου μετά το τέλος των παραστάσεων, της  μοναδικής της «Φιλουμένα» ,του Εντουάρντο Ντε Φιλίππο στο Εθνικό Θέατρο, έχει περισσότερο προσωπικό χρόνο και απολαμβάνει όμορφες στιγμές με φίλους. Σε μια τέτοια χαλαρή στιγμή την αποθανάτισε ο φωτογραφικός φακός ,το βράδυ της Κυριακής 24 Ιανουαρίου, σε δείπνο με καλούς φίλους.

Η αγαπημένη ηθοποιός, που αυτή τη περίοδο ετοιμάζει το επόμενο χτύπημα και την επιστροφή της στο θεατρικό της σπίτι, το θέατρο «Διάνα». Το βράδυ της Κυριακής βρέθηκε σε κεντρικό wine bar του κέντρου παρέα με τον  σκηνοθέτη και ηθοποιό Μάνο Πετούση, τον συγγραφέα Guillem Clua και τη μεταφράστρια Μαρία Χατζηεμμανουήλ.

Ο Μάνος Πετούσης, μάλιστα  την προηγούμενη εβδομάδα έκανε πρεμιέρα με το "Smiley" και η σκηνοθεσία του κέρδισε τις εντυπώσεις με το εκπληκτικό δίδυμο Μακαλιά- Θεοχάρη επί σκηνής. Το θεατρικό έργο, που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα έγραψε ο Καταλανός Guillem Clua και το μετέφρασε η Μαρία Χατζηεμμανουήλ, που μας έχει χαρίσει εξαιρετικές θεατρικές μεταφράσεις ισπανικών έργων.

 


 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR