counter

Ελένη Μενεγάκη: Σπάνια βραδινή έξοδος στο θέατρο για να δει την Κατερίνα Ζαρίφη

Ελένη Μενεγάκη: Σπάνια βραδινή έξοδος στο θέατρο για να δει την Κατερίνα Ζαρίφη
Ελένη Μενεγάκη: Σπάνια βραδινή έξοδος στο θέατρο για να δει την Κατερίνα Ζαρίφη

Η Ελένη Μενεγάκη και η Κατερίνα Ζαρίφη γνωρίζονται πάρα πολλά χρόνια, καθώς η Κατερίνα Ζαρίφη ήταν για πάρα πολλά χρόνια στο πάνελ της εκπομπής της.

Μπορεί πλέον η Κατερίνα Ζαρίφη να έχει φύγει από την εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη και να παρουσιάζει τη δική της εκπομπή “Μεσημέρι Yes”, όμως μεταξύ τους διατηρούν άψογες σχέσεις.

Απόδειξη αποτελεί και το γεγονός ότι η Κατερίνα Ζαρίφη εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ελένης μέσα στις γιορτές, αλλά και τα σχόλια που ανταλλάζουν οι δυο τους στα social media.

Χθες η ξανθιά παρουσιάστρια έκανε μια σπάνια βραδινή έξοδο, αφού βρέθηκε στο θέατρο Γκλόρια για να παρακολουθήσει την παράσταση “ Η Σκούπα”, όπου και πρωταγωνιστεί η Κατερίνα Ζαρίφη.  

Μάλιστα, θέλησε να το μοιραστεί με τους ακολούθους της στο Instagram, αφού κοινοποίησε μια σέλφι φωτογραφία όπου ποζάρει μαζί με την Κατερίνα Ζαρίφη και την καλή της συνεργάτιδα και αρχισυντάκτρια της εκπομπής της, Ελένη Γελαλή.

«Χρόνια τώρα γελάμε μαζί ... σήμερα όμως σε απόλαυσα για πρώτη φορά στο θέατρο Γκλόρια ! Ζαριφακι μου είσαι τρέλα !!!», ήταν η λεζάντα που συνόδεψε την συγκεκριμένη φωτογραφία.

Δείτε την Ελένη Μενεγάκη να ποζάρει μαζί με την Κατερίνα Ζαρίφη

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR