counter

Ελένη Μενεγάκη: Shopping therapy με την κόρη της Βαλέρια & τον Μάκη Παντζόπουλο

Ελένη Μενεγάκη: Shopping therapy με την κόρη της Βαλέρια & τον Μάκη Παντζόπουλο
Ελένη Μενεγάκη: Shopping therapy με την κόρη της Βαλέρια & τον Μάκη Παντζόπουλο

Μετά το τέλος της φετινής της εκπομπής στο Mega η Ελένη Μενεγάκη έχει περισσότερο χρόνο για την οικογένειά της για βόλτες και αποδράσεις.

Έτσι, λίγο πριν σαλπάρει για Άνδρο ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR την εντόπισε σε γνωστό εμπορικό της Αθήνας με την κόρη της, Βαλέρια Λάτσιου αλλά και τον Μάκη Παντζόπουλο.

Ελένη Μενεγάκη & Μάκης Παντζόπουλος - Για ψώνια με την Βαλέρια σε εμπορικό κέντρο

Η οικογένεια έκανε ανέμελη τις αγορές της ενώ όπως θα δείτε στα παρακάτω στιγμιότυπα η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της περπατούσαν μπροστά από τις βιτρίνες χέρι-χέρι.

Μάλιστα, μετά το shopping therapy όλοι μαζί απόλαυσαν ένα λαχταριστό παγωτό και πέρασαν ποιοτικό χρόνο συζητώντας και γελώντας.

Δείτε επίσης - 20+ 1 φωτογραφίες της μικρής Μαρίνας Παντζοπούλου που γιορτάζει σήμερα

«Εγώ θέλω να πω ως μάνα τεσσάρων παιδιών κάτι. Όταν είχα γεννήσει το τρίτο μου παιδί, τη Βαλέρια, είχα δεχτεί ένα γράμμα-mail στην εκπομπή που μου έλεγε μία γυναίκα ότι την ενοχλεί η χαρά μου για τα παιδιά, της δημιουργούσα τεράστιο πόνο και εκνευρισμό και να μην το δείχνω. Είχα ψάξει και την είχα βρει αυτή τη γυναίκα, είχαμε μιλήσει, της εξήγησα πώς το έβλεπα εγώ, τη ρώτησα αν θέλει βοήθεια για να τη συστήσω σε γιατρούς να δει τι είναι αυτό που την καθυστερεί από το να αποκτήσει παιδί. Να μη σας τα πολυλογώ, δημιουργήθηκε μία εξ αποστάσεως σχέση, ήρθε στην Αθήνα, είδε γιατρούς και μετά από ένα διάστημα μηνών, μου έστειλε ξανά ένα γράμμα που μου έλεγε ότι είναι έγκυος, ότι είναι ευτυχισμένη και αν θα μπορούσα να τη συγχωρέσω από τα σκληρά λόγια που μου έγραψε», είχε αποκαλύψει η παρουσιάστρια πριν λίγο καιρό στην εκπομπή της.

Δείτε τις φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη με την κόρη της Βαλέρια και τον Μάκη Παντζόπουλο:

Πηγή φωτογραφιών – Πρακτορείο Papadakispress

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR