counter

Ελένη Μενεγάκη: “Όταν είχα γεννήσει τη Βαλέρια είχα δεχτεί ένα γράμμα που μου έλεγε μία γυναίκα…”

Στην εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη σήμερα Πέμπτη 17 Μαρτίου σχολίασε μαζί με το πάνελ της την ανάρτηση της Εριέτας Κούρκουλου στο Instagram που είχε στείλει, αν και στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της, ένα μήνυμα στις γυναίκες που παλεύουν με την υπογονιμότητα.

Με αφορμή αυτή την ανάρτηση η Ελένη Μενεγάκη αφηγήθηκε στον αέρα της εκπομπής μία δική της προσωπική ιστορία με μία γυναίκα που δεν μπορούσε να αποκτήσει παιδί και την είχε σχολιάσει αρνητικά στην αρχή αλλά μετέπειτα αυτό άλλαξε.

«Όταν είχα γεννήσει το τρίτο μου παιδί τη Βαλέρια είχα δεχτεί ένα γράμμα, e-mail στην εκπομπή που με λίγα λόγια μου έλεγε μία γυναίκα “Ελένη με ενοχλεί η χαρά σου με την απόκτηση των παιδιών σου μου δημιουργεί τεράστιο πόνο και εκνευρισμό” και με λίγα λόγια μην το κάνεις αυτό το πράγμα γιατί κάποιες άλλες που δεν μπορούμε να κάνουμε παιδί και μας στεναχωρεί πολύ» δήλωσε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

«Είχα ψάξει και την είχα βρει αυτή τη γυναίκα είχαμε μιλήσει της εξήγησα πως το βλέπω εγώ την άκουσα της είπα αν θέλεις να σε συστήσω σε γιατρούς… να μην σας τα πολυλογώ δημιουργήθηκε μία εξ αποστάσεως γλυκιά σχέση γιατί έμενε σε νησί. Ήρθε στην Αθήνα είδε γιατρούς και μετά από ένα διάστημα μου έστειλε ένα γράμμα και μου έλεγε “Ελένη είμαι έγκυος είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος που υπάρχει. Θα με συγχωρέσεις ποτέ για αυτά τα λόγια σκληρά που σου έγραψα;”» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

Επιπλέον, η Ελένη Μενεγάκη επισήμανε ότι δεν μπορείς να μιλήσεις με όλο τον κόσμο πού ενοχλείται με τη δική σου χαρά αλλά μπορείς ίσως με μία κίνηση να φωτίσεις μία αλήθεια.

 Τέλος, πρόσθεσε η παρουσιάστρια: «Ναι αισθάνεται πίκρα κάνεις όταν δεν μπορεί να κάνει παιδί και βλέπει κάποιον άλλον να είναι ευτυχισμένος με τα παιδιά του και να ζει ωραίες στιγμές δεν είναι κάτι κακό!».

Δείτε παραπάνω το σχετικό βίντεο με την Ελένη Μενεγάκη και όσα εξιστόρησε.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR