counter

Ελένη Μενεγάκη: Ο μεγάλος φόβος της για τα ροφήματα αδυνατίσματος και η δημόσια διάψευση!

Ελένη Μενεγάκη: Ο μεγάλος φόβος της για τα ροφήματα αδυνατίσματος και η δημόσια διάψευση!
Ελένη Μενεγάκη: Ο μεγάλος φόβος της για τα ροφήματα αδυνατίσματος και η δημόσια διάψευση!

Μετά από τέσσερις γέννες, κατά τη διάρκεια των οποίων πήρε αρκετά κιλά, η Ελένη Μενεγάκη εξακολουθεί να διατηρεί αψεγάδιαστη τη σιλουέτα της και, μάλιστα, αυτή την περίοδο είναι πιο αδύνατη από ποτέ.

Η παρουσιάστρια απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και περνάει όμορφες στιγμές μαζί με την οικογένειά της.

Ωστόσο, δεν ξεχνά τους διαδικτυακούς της φίλους, με τους οποίου μοιράζεται συχνά-πυκνά φωτογραφίες από τις εξορμήσεις της.

Σε μια από τις τελευταίες αναρτήσεις που έκανε, η Ελένη πόζαρε στον φακός χωρίς ίχνος μακιγιάζ, φορώντας ένα ολόσωμο μαγιό και ένα ψάθινο καπέλο στο κεφάλι, δείχνοντας άκρως εντυπωσιακή.

Μενεγάκη

Τα εν λόγω στιγμιότυπο απέσπασε πολλά likes και κολακευτικά σχόλια.

Ωστόσο, υπήρξε μια κυρία, η οποία ρώτησε την παρουσιάστρια για την δίαιτα που ακολουθεί και καταφέρνει να χάνει τα περιττά κιλά.

Η Ελένη, λοιπόν, δεν έχασε την ευκαιρία και της απάντησε δημόσια πώς καταφέρνει να είναι αδύνατη, ενώ δεν έκρυψε τον φόβο της.

"Δεν κάνω δίαιτα παρά μόνο μετά τις γέννες! Έχω καλό μεταβολισμό, όμως όταν καταλαβαίνω ότι ξεφεύγω μαζεύομαι! Δηλαδή σταματάω αμέσως τις μπυρίτσες και τρώω μία φορά την ημέρα καλό γεύμα και το βράδυ φρούτα ή πολλές σαλάτες που μου αρέσουν όμως!!! Κάθε άνθρωπος διαφορετική περίπτωση. Εγώ έτσι έχω αποτέλεσμα! Δεν έχω πάρει ποτέ (φοβάμαι μη χαλάσω τον μεταβολισμό μου) κανένα σκεύασμα ή ρόφημα!!! Ό,τι γράφουν κατά καιρούς είναι ψέμα!!!", έγραψε χαρακτηριστικά.

μενεγάκη

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR