counter

Ελένη Μενεγάκη: Η αναφορά στη συζήτηση που είχε με την 8χρονη κόρη της, Μαρίνα, στο σπίτι τους

Ελένη Μενεγάκη: Η αναφορά στη συζήτηση που είχε με την 8χρονη κόρη της, Μαρίνα, στο σπίτι τους
Ελένη Μενεγάκη: Η αναφορά στη συζήτηση που είχε με την 8χρονη κόρη της, Μαρίνα, στο σπίτι τους

Το μεσημέρι της Δευτέρας 9 Οκτωβρίου η Δώρα Αναγνωστοπούλου βρέθηκε καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη, με αφορμή την πρεμιέρα της εκπομπής της “Mega Stories”.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης και σχολιάζοντας τη θεματολογία της βραδινής εκπομπής του Mega και την επικαιρότητα, η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε σε μια κουβέντα που είχε με την οικογένειά της στο σπίτι της.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια εξέφρασε έναν προβληματισμό της.

Δείτε επίσης! Ελένη Μενεγάκη: "Έχω φτάσει σε γιατρό, όχι σε ψυχολόγο, έχω συγκεκριμένη περίοδο στο μυαλό μου…"

Όσα είπε η Ελένη Μενεγάκη

«Με αφορμή μια κουβέντα που γινόταν χθες στο σπίτι μας που ήταν και η μικρή μου κόρη που είναι 8 ετών, από αυτά που ακούνε και βλέπουνε ότι μας απασχολούν γύρο μας, πόσα πράγματα μπορούμε να συζητάμε με τα παιδιά μας, κατά τη γνώμη σου; Τώρα σαν μαμά σε ρωτάω…», ήταν η ερώτηση που έθεσε η Ελένη Μενεγάκη στη Δώρα Αναγνωστοπούλου.

«Δεν θέλουμε να τρομάζουν τα παιδιά, αλλά θέλουμε να καταλαβαίνουν και τι γίνεται έξω στη ζωή, στην κοινωνία», πρόσθεσε η Ελένη Μενεγάκη.

Από την πλευρά της, η Δώρα Αναγνωστοπούλου απάντησε: «Νομίζω ότι μπορούμε να τα συζητάμε όλα με τρόπο. Σε οδηγεί και το παιδί με έναν τρόπο. Εγώ στα δικά μου τα αγόρια οφείλω να τους το λέω όλα. Την πρώτη φορά που βγήκαν μόνοι τους είχα αγωνία και ανησυχία αλλά θέλω να είναι ελεύθεροι. Παίρνουν τα Μέσα αλλά τους έχω πει πως εάν χρειαστούν να με πάρουν να πάω να τους πάρω. Με τα μαθήματα δεν τους έχω καταπιέσει ποτέ και δεν χρειάστηκε γιατί ήταν συνεπείς».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και ακούστε όσα είπαν από το λεπτό 12:20′.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR