counter

Ελένη Μενεγάκη: "Έχω φτάσει σε γιατρό, όχι σε ψυχολόγο, έχω συγκεκριμένη περίοδο στο μυαλό μου…"

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε καλεσμένη την Παρασκευή 6/10 η Ελεονώρα Μελέτη.

Η παρουσιάστρια του «Mega Καλημέρα» ανέφερε πως το 2007 πήγε σε ειδικό και διαγνώστηκε με συναισθηματική κακοποίηση.

Τότε η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πρώτη φορά ότι πως παλαιότερα έχει απευθυνθεί σε γιατρό και συγκεκριμένα σε παθολόγο για κάποια θέματα που είχε.

Όσα είπε η Ελένη Μενεγάκη

 «Το 2007 διαγνώστηκα με συναισθηματική κακοποίηση, με τη βούλα. Εννοώ ότι πήγα σε έναν ειδικό, ζώντας μία πολύ δύσκολη κατάσταση, ζήτησα βοήθεια. Δεν αισθανόμουν καθόλου καλά με τον εαυτό μου, είχα κρίσεις πανικού, ένιωθα αποτυχημένη και τελειωμένη. Δεν είχα ξεμπερδέψει ακόμα με τον Πρωινό καφέ. Αναζήτησα βοήθεια, νομίζοντας ότι έχω κατάθλιψη. Εγώ ήμουν ένα παιδί που ήταν η χαρά της ζωής. Μετά από ένα διάστημα συνεδριών με τον ειδικό, μου είπε ότι δεν έχω κατάθλιψη αλλά έχω κάτι σοβαρό και ύπουλο, ότι έχω υποστεί χρόνια συναισθηματική κακοποίηση από ανθρώπους του χώρου, τους οποίου –ό,τι κι αν μου λες- θα τους θεωρώ πάντα κακά παιδιά» ανέφερε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Δείτε επίσης - Ελένη Μενεγάκη: "Όταν το πρώτο μου παιδί γύρισε από το σχολείο και κάνανε μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης…"

 Τότε, η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε: «Αυτό το ακούω πρώτη φορά και σε ευχαριστώ που το λες εδώ. Με αυτό που μου λες σήμερα, με βάζεις και σκέφτομαι ότι τόσα χρόνια στη δουλειά, είναι αυτό που λέμε ότι κουβαλάμε μία πίεση, φαντάζομαι ότι όλοι εμείς που κάνουμε αυτή τη δουλειά  έχουμε αισθανθεί την ανάγκη να θέλουμε να πάμε να κουκουλωθούμε κάπου, να μην θέλουμε να μιλήσουμε. Πιστεύω σίγουρα για εμένα. Κι έχω συγκεκριμένη περίοδο στο μυαλό μου. Κι εγώ είχα φτάσει σε γιατρό, όχι σε ψυχολόγο. Εγώ είχα πάει σε παθολόγο».

Δείτε στο παραπάνω βίντεο όσα είπε η Ελένη Μενεγάκη.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR