counter

Ελένη Μενεγάκη για Γιώργο Λιάγκα: "Μου άρεσε που μίλησε για την πρώην γυναίκα με ένα πολύ όμορφο τρόπο"

Ελένη Μενεγάκη για Γιώργο Λιάγκα: "Μου άρεσε που μίλησε για την πρώην γυναίκα με ένα πολύ όμορφο τρόπο"
Ελένη Μενεγάκη για Γιώργο Λιάγκα: "Μου άρεσε που μίλησε για την πρώην γυναίκα με ένα πολύ όμορφο τρόπο"

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο παρουσιαστής μεταξύ άλλων μίλησε για την περίοδο μετά το διαζύγιο με την Φαίη Σκορδά και όσα είπε σχολιάστηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής στην εκπομπή «Ελένη».

Διαβάστε επίσης! Ελένη Μενεγάκη: Οι αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή - "Τι με βάζετε και λέω σήμερα, ρίξτε διαφημίσεις"

Η παρουσιάστριά πήρε τον λόγο και είπε αρχικά: «Εγώ από το απόσπασμα που είδα, δεν κατάλαβα αν αυτό το ήθελε πιο πολύ, γιατί το χρειάστηκε ο ίδιος για να διαχειριστεί τον χωρισμό ή για το πως θα διαχειριστεί τον χωρισμό σε σχέση με τα παιδιά του. Επειδή ακούσατε τι είπε… Ότι “είμαι παιδί που μεγάλωσε έτσι και φοβάμαι για τα παιδιά μου” ή του ήρθε τόσο ξαφνικά το διαζύγιο που είπε θέλω βοήθεια».

Σε άλλο σημείο της εκπομπής η Ελένη Μενεγάκη πρόσθεσε: «Πρέπει να είναι πολύ δύσκολο, όταν χωρίζεις, επαγγελματικά όχι να δουλεύεις μαζί και ο καθένας στον χώρο του, να είσαι δίπλα – δίπλα και να σε βλέπουν και να λένε: “σήμερα είναι τσακωμένοι, σήμερα δεν μιλούνται, σήμερα αφήνουν σπόντες, σήμερα γλυκούληδες”. Είναι σαν ζωντανό ριάλιτι».

«Δεν είδα όλη τη συνέντευξη, αλλά από αυτά τα αποσπάσματα που είδα, μου άρεσε και- θέλω να το πω αυτό- στα ζευγάρια όταν χωρίζουν, το ότι μίλησε για την πρώην γυναίκα με ένα πολύ όμορφο τρόπο. Είπε πως “μετά τον χωρισμό καμία δεν με έκανε να πιστέψω ότι θα ξαναπαντρευτώ”. Θα μου πεις που κολλάει η Φαίη; Κολλάει γιατί πριν λέει πως η Φαίη τον ενέπνευσε να γίνει πατέρας», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια του Mega.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR