counter

Ελένη Μενεγάκη: "Δεν είναι όλα τα διαζύγια καλά, ας μην κάνουμε τόσο πολύ τους πολιτισμένους"

Την συνέντευξη που έδωσε ο Νίκος Οικονομόπουλος στο Κοσμοράδιο και στον Τάσο Ριζόπουλο, σχολίασαν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, αποκάλυψε μάλιστα ότι όταν ήρθε η ώρα να πάρει και εκείνη διαζύγιο από τον σύζυγό της και πατέρα των παιδιών της, Νικόλα Φαράκλα, χρειάστηκε να συμβουλευτεί παιδοψυχολόγο.

Η δημοσιογράφος, ανέφερε ότι υπάρχουν πολλά είδη διαζυγίου και τότε η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε:  "Όλα τα διαζύγια, δεν είναι καλά διαζύγια ας μην κάνουμε τόσο πολύ τους πολιτισμένους. Μακάρι να ήμασταν. Θέλεις από απειρία; Θέλεις επειδή δεν ήμασταν έτοιμοι; Πράγματι η σχέση των δύο γονέων ήταν πάρα πολύ κακή οπότε δεν μπορούσαν ούτε αυτοί να το διαχειριστούν; Οπότε αυτοί είναι πιο λίγοι που φτάσανε στο τέλος και το διαχειρίστηκαν τόσο σωστά ώστε κανένας δεν κατάλαβε τίποτα".

Διαβάστε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: Το τηλεφώνημα που δέχτηκε από την Λάουρα Λάτσιου! "Θέλω να πετάξω! Δεν μπορεί να το καταλάβει κανείς"

Αργότερα πήρε τον λόγο η Φλορίντα Πετρουτσέλι και ανέφερε ότι τον θαυμάζει πάρα πολύ γιατί συγχώρεσε την μητέρα του και ξανά προσπάθησε να δημιουργήσει μία σχέση μαζί της.

"Πως θα προχωρήσεις αν δεν συγχωρέσεις τη μάνα σου;" ρώτησε και τότε η Ελένη Μενεγάκη συμπλήρωσε: "Πως θα προχωρήσεις στην προσωπική σου ζωή";

Δείτε περισσότερα στο παραπάνω βίντεο. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR