counter

Ελένη Καριολάκη: Τι λένε ο σύζυγος και οι γείτονες της για τον θάνατό της - "Τα δάχτυλά της ήταν δαγκωμένα"

Ελένη Καριολάκη: Τι λένε ο σύζυγος και οι γείτονες της για τον θάνατό της - "Τα δάχτυλά της ήταν δαγκωμένα"
Ελένη Καριολάκη: Τι λένε ο σύζυγος και οι γείτονες της για τον θάνατό της - "Τα δάχτυλά της ήταν δαγκωμένα"

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 55 ετών η Ελένη Καριολάκη.

Η ίδια είχε γίνει ευρέως γνωστή πριν από 14 χρόνια μέσα από τη συμμετοχή της στο “Ελλάδα Έχεις Ταλέντο” που προβλήθηκε μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Η Ελένη Καριολάκη βρέθηκε νεκρή μέσα στο δωμάτιο του σπιτιού της, τέσσερις ημέρες μετά τον θάνατό της, όπως ειπώθηκε στη "Super Κατερίνα".

Τι δήλωσε ο σύζυγος και οι γείτονες της Ελένης Καριολάκη για τον θάνατό της

Η κάμερα της εκπομπής "T-Live" βρέθηκε έξω από το σπίτι της Ελένης Καριολάκη στην Αγία Παρασκευή, στην οποία μίλησε ο σύζυγός της αλλά οι γείτονές της.

«Δεν υπήρχε κανείς να μας βοηθήσει. Οι γείτονες μου δίνουν φαγητό και μία γυναίκα μου έδωσε λεφτά. Τώρα είμαι μόνος. Μου λείπει η γυναίκα μου», είπε ο σύζυγος της Ελένης ΚαριολάκηΜανώλης, στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου Ειρήνη Πεϊβάνη για το πώς δεν αντιλήφθηκε ότι η σύζυγός του ήταν νεκρή επί τέσσερις ημέρες στο ντιβάνι που συνήθιζε να κοιμάται, ο κύριος Μανώλης απάντησε: «Δεν μου μιλούσε».

Τη σορό της γυναίκας εντόπισε ο αδερφός του συζύγου της Ελένης Καριολάκη όταν ειδοποιήθηκε από τους γείτονες.

«Ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι, είχε μαυρίσει. Ο σύζυγός της δεν το κατάλαβε γιατί είπε ότι κι άλλες φορές είχε μείνει τρείς μέρες ξαπλωμένη στο κρεβάτι και μετά σηκωνόταν. Μόλις με ειδοποίησαν ήρθα κατευθείαν», ανέφερε γείτονας της Ελένης Καριολάκη στην εκπομπή του Alpha.

Άλλος κάτοικος της Αγίας Παρασκευής σημείωσε στην κάμερα του Alpha πως: «Τα δάχτυλά της ήταν δαγκωμένα. Τώρα από τι ήταν δαγκωμένα, δεν ξέρω. Ίσως να μην είχε φάει.Της είχαν δαγκώσει τα χέρια; Δεν ξέρω».

Να σημειωθεί πως το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ενημερωτικής εκπομπής, πολλοί ήταν εκείνοι που εξέφραζαν ανησυχία για τις συνθήκες διαβίωσης της Ελένης Καριολάκη και του συζύγου της, με τον οποίο είχαν παντρευτεί πριν από οκτώ χρόνια.

Μάλιστα, μέλη φιλοζωικού σωματείου που ειδοποιήθηκαν από την Πρόνοια το μεσημέρι της Τρίτης 21 Νοεμβρίου μετέφεραν τα σκυλιά που ζούσαν στο σπίτι και ήταν ατάιστα για αρκετές ημέρες.

Αναμένονται η ιατροδικαστική εξέταση και οι τοξικολογικές εξετάσεις που θα "ρίξουν φως" στα αίτια του θανάτου της Ελένης Καριολάκη.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR