counter

Ελένη Καριολάκη: "Ξαφνικά μαύρισε και έφυγε" δήλωσε ο σύζυγός της - Οι συνθήκες του θανάτου της

Ελένη Καριολάκη: "Ξαφνικά μαύρισε και έφυγε" δήλωσε ο σύζυγός της - Οι συνθήκες του θανάτου της
Ελένη Καριολάκη: "Ξαφνικά μαύρισε και έφυγε" δήλωσε ο σύζυγός της - Οι συνθήκες του θανάτου της

Νεκρή μέσα στο δωμάτιο του σπιτιού της βρέθηκε η Ελένη Καριολάκη. Η σορός της 55χρονης, που έγινε ευρέως γνωστή το 2009 μέσα από την εκπομπή «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» του ΑΝΤ1, εντοπίστηκε τέσσερις ημέρες μετά τον θάνατό της, όπως ειπώθηκε στη «Super Κατερίνα». 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες βρισκόταν στο ίδιο σπίτι και ο σύζυγος της Ελένης Καριολάκη, ωστόσο την αστυνομία ειδοποίησε ο κουνιάδος της, ο οποίος ζήτησε και τη συνδρομή κλειδαρά.

Στα πλάνα που είδαμε στην εκπομπή του Alpha φαίνεται πως το σπίτι είναι ακατάλληλο και ήδη έχει ειδοποιηθεί το Υγειονομικό και φιλοζωικές από τους γείτονες. Η Ελένη Καριολάκη κηδεύτηκε προχθές στην Αγία Παρασκευή. 

Διαβάστε επίσης: Eλένη Kαριολάκη: Πέθανε η διαγωνιζόμενη του "Eλλάδα Eχεις Tαλέντο" - Βρέθηκε νεκρή μετά από 4 ημέρες

«Ξαφνικά έφυγε, μαύρισε και έφυγε. Ήμασταν παντρεμένοι 7-8 χρόνια. Όλος ο κόσμος τη ξέρει την κοπέλα μου. Η κηδεία της έγινε προχθές στην Αγία Παρασκευή. Αυτή έκανε έτσι το σπίτι, δεν καθάριζε καθόλου. Ήταν συνέχεια επάνω στο κρεβάτι. Εγώ είμαι συνταξιούχος, βοηθάει η γειτονιά», δήλωσε ο σύζυγος της Ελένης Καριολάκη, Μανώλης Μηνδρινός. 

Η Ελένη Καριολάκη σύμφωνα με την πρώτη διάγνωση του ιατροδικαστή. πέθανε από παθολογικά αίτια, ωστόσο, "φως" θα ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή. 

Ποια ήταν η Ελένη Καριολάκη

Η Ελένη Καριολάκη γεννήθηκε στις 13 Δεκεμβρίου του 1968 στην Αθήνα από το Νικόλαο και την Τριανταφυλλη Φωτοπούλου. Από τα 5 της χρόνια, ξεκίνησε να ασχολείται με το χορό παρακολουθώντας μαθήματα στη σχολή της Τζούλιας Ραλλίδη. Μεγαλώνοντας, χάρη στη βοήθεια του τότε αρραβωνιαστικού της Δημήτρη Παγουρη μπήκε στον πολιτιστικό θίασο του ΟΤΕ με σκηνοθέτη τον Σάββα Παρίτση και κειμενογράφο τον Γεώργιο Κιτοβα.
Μαζί με εκείνη την ομάδα έδιναν παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα σε σχολεία και εκκλησίες με κείμενα από Τρωάδες, Μήδεια, Ωραία Ελένη κ.α. με τη δασκάλα τους Ιωάννα Ακριβοπούλου.

Στην τηλεόραση, έχει εμφανιστεί στις σειρές "Στο παρα πέντε", "Εξαφάνιση", "Γοργόνες", "Μαργαρίτα" αλλά ιδιαίτερα γνωστή στο κοινό έγινε μέσα από το "Ελλάδα Έχεις Ταλέντο" χάρη στα πειράγματα του Ηλία Ψινάκη αλλά και από την εκπομπή της Αννίτας Πάνια "Είσοδος Ελεύθερη". Ακόμα, ακολούθησε η συμμετοχή της ως παίκτρια στο Wipe Out Ελλάδα - Τουρκία με την μαύρη ομάδα "Ζαραλίκος, Καριολάκη, Φραγκολιάς".
Η Ελένη Καριολάκη πάλεψε στο παρελθόν με το θάνατο, περνώντας ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας και βγήκε νικήτρια. Ήταν παντρεμένη με τον Μανώλη Μηνδρινό.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR