counter

Ελένη Καριολάκη: Πέθανε η διαγωνιζόμενη του "Ελλάδα Έχεις Ταλέντο" - Βρέθηκε νεκρή μετά από 4 ημέρες

Ελένη Καριολάκη: Πέθανε η διαγωνιζόμενη του "Ελλάδα Έχεις Ταλέντο" - Βρέθηκε νεκρή μετά από 4 ημέρες
Ελένη Καριολάκη: Πέθανε η διαγωνιζόμενη του "Ελλάδα Έχεις Ταλέντο" - Βρέθηκε νεκρή μετά από 4 ημέρες

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή η Ελένη Καριολάκη σε ηλικία 55 ετών. Η ίδια έγινε ευρέως γνωστή πριν από 14 χρόνια μέσα από τη συμμετοχή της στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» που προβλήθηκε στον ΑΝΤ1.

Τη θλιβερή είδηση του θανάτου της μάθαμε το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Ελένη Καριολάκη βρέθηκε νεκρή μετά από 4 ημέρες μέσα στο ίδιο της το σπίτι, ενώ ο σύζυγός της δεν είχε καταλάβει κάτι.

Η Ελένη Καριολάκη ξεχώρισε και έγινε viral στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» του ΑΝΤ1 το 2009, ενώ ο Ηλίας Ψινάκης της έκανε τότε χιούμορ και την πείραζε, με αφορμή και το επίθετό της.

Η Ελένη Καριολάκη επέστρεψε μερικά χρόνια μετά στο Ελλάδα Έχεις Ταλέντο 2017 στον ΣΚΑΙ και χόρεψε κάτι αρκετά επίκαιρο θα έλεγε κανείς. Εξαιρετική επιλογή Ελένη.

Ποια ήταν η Ελένη Καριολάκη

Η Ελένη Καριολάκη γεννήθηκε στις 13 Δεκεμβρίου του 1968 στην Αθήνα από το Νικόλαο και την Τριανταφυλλη Φωτοπούλου. Από τα 5 της χρόνια, ξεκίνησε να ασχολείται με το χορό παρακολουθώντας μαθήματα στη σχολή της Τζούλιας Ραλλίδη. Μεγαλώνοντας, χάρη στη βοήθεια του τότε αρραβωνιαστικού της Δημήτρη Παγουρη μπήκε στον πολιτιστικό θίασο του ΟΤΕ με σκηνοθέτη τον Σάββα Παρίτση και κειμενογράφο τον Γεώργιο Κιτοβα. Μαζί με εκείνη την ομάδα έδιναν παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα σε σχολεία και εκκλησίες με κείμενα από Τρωάδες, Μήδεια, Ωραία Ελένη κ.α. με τη δασκάλα τους Ιωάννα Ακριβοπούλου.

Στην τηλεόραση, έχει εμφανιστεί στις σειρές "Στο παρα πέντε", "Εξαφάνιση", "Γοργόνες", "Μαργαρίτα" αλλά ιδιαίτερα γνωστή στο κοινό έγινε μέσα από το "Ελλάδα Έχεις Ταλέντο" χάρη στα πειράγματα του Ηλία Ψινάκη αλλά και από την εκπομπή της Αννίτας Πάνια "Είσοδος Ελεύθερη". Ακόμα, ακολούθησε η συμμετοχή της ως παίκτρια στο Wipe Out Ελλάδα - Τουρκία με την μαύρη ομάδα "Ζαραλίκος, Καριολάκη, Φραγκολιάς". Η Ελένη Καριολάκη πάλεψε στο παρελθόν με το θάνατο, περνώντας ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας και βγήκε νικήτρια.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR