counter

Eλένη Βαίτσου: Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή

Eλένη Βαίτσου: Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή
Eλένη Βαίτσου: Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή

Ελένη Βαΐτσου

Η Ελένη Βαϊτσου σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ, μίλησε για την προσωπική της ζωή αλλά και για το θέμα του γάμου.

Οι άντρες σε πλησιάζουν πιο εύκολα πλέον που είσαι αναγνωρίσιμη; Όχι συχνά. Ποτέ δεν με πλησίαζαν πολύ, δεν νομίζω ότι φταίει ότι τώρα είμαι αναγνωρίσιμη. Ίσως να φταίει ότι φαίνομαι λίγο απόμακρη, και γενικότερα δεν ανοίγομαι εύκολα. Πρέπει να μιλήσω με κάποιον πρώτα για να μπορέσω να ανοιχτώ.

Τι πρέπει να έχει ένας άντρας για να σε κερδίσει; Εκτιμώ την ειλικρίνεια πάρα πολύ, ακόμα και στον τρόπο που θα με προσεγγίσει κάποιος θα το καταλάβω αμέσως. Απεχθάνομαι τη δηθενιά. Επίσης, θα πρέπει να είναι ευγενικός. Όχι μόνο ως προς εμένα αλλά γενικά ως άνθρωπος στον τρόπο του, στο λεξιλόγιό του, στη συμπεριφορά του. Αυτό θα με κερδίσει.

Είχες μακροχρόνιες σχέσεις; Ναι.

Τώρα έχεις κάποιον σύντροφο; Όχι.

Θα ήθελες; Θα ήθελα.

Μήπως σε τρομάζει το θέμα του γάμου; Δεν με τρομάζει κάτι. Απλώς και μόνο που σκέφτομαι πόσο καιρό φίλες μου προγραμματίζουν τον γάμο τους και τι ετοιμασίες κάνουν, αγχώνομαι. Μέχρι τότε, βέβαια μπορεί να έχω αλλάξει γνώμη. Το νιώθω πολύ μακρινό, γιατί τώρα είμαι σε άλλη φάση, δουλεύω τόσο πολύ και μου αρέσει. Καλύτερα που δεν μου έχει «χτυπήσει» το καμπανάκι γιατί δεν ξέρω πως θα τα συνδύαζα. Είμαι στο ξεκίνημά μου, και θέλω να αφοσιωθώ εκεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR