counter

Έλενα Χριστοπούλου: H εντυπωσιακή σύζυγος του hair stylist & make up artist, Πάνου Καλλίτση

 Έλενα Χριστοπούλου: H εντυπωσιακή σύζυγος του hair stylist & make up artist, Πάνου Καλλίτση
Έλενα Χριστοπούλου: H εντυπωσιακή σύζυγος του hair stylist & make up artist, Πάνου Καλλίτση

Από την Μαίρη Παλιαλέξη

Βραδινή έξοδο με την σύζυγό του Έλενα Χριστοπούλου έκανε ο Πάνος Καλλίτσης, την Τρίτη 19 Νοεμβρίου. Το ζευγάρι, βρέθηκε στο θέατρο Πειραιώς 131, στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "Οι Φόνισσες της Παπαδιαμάντη.

Ο Πάνος Καλλίτσης, τον οποίο εμπιστεύονται τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής showbiz για τα μαλλιά αλλά και το μακιγιάζ τους, δεν κάνει συχνές δημόσιες εμφανίσεις. Το beauty salon - κομμωτήριο που διαθέτει ο Πάνος Καλλίτσης, στο Ψυχικό, του απορροφά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας του, ενώ πελάτισσές του είναι μεταξύ άλλων η Δούκισσα Νομικού, η Κατερίνα Καραβάτου, η Μαριέττα Χρουσαλά και πολλές επώνυμες και μη κυρίες που εμπιστεύονται τα μαγικά του χέρια. 

Η εντυπωσιακή σύζυγός του Πάνου Καλλίτση, Έλενα Χριστοπούλου, είναι booker μοντέλων. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, μια γυναίκα γοητευτική, απίστευτα δυναμική, πνευματώδης, με καυστικό χιούμορ και φοβερή αίσθηση του στυλ. Όσοι την ξέρουν λένε ότι έχει πολύ καλή ψυχή και είναι πολύ δοτικός άνθρωπος. Θα μπορούσε άνετα με τις αναλογίες και το ύψος της, να είναι μοντέλο και να περπατά στις πασαρέλες των μεγαλύτερων οίκων μόδας, όμως Όχι! Επέλεξε να γίνει η ίδια μάνατζερ μοντέλων κλείνοντάς τους δουλειές σε Ελλάδα και εξωτερικό. Το ντύσιμό της σε κάθε της εμφάνιση είναι σαν να βγαίνει από τα editorial των διασημότερων περιοδικών μόδας. Έχει ακριβό γούστο και υψηλή αισθητική στις στυλιστικές της επιλογές, αλλά το ίδιο εύκολα θα αγοράσει ένα ακριβό κομμάτι και θα το συνδυάσει με ένα ρούχο των 5 ευρώ αγορασμένο από vintage καταστήματα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Λατρεύει το vintage και κάθε της εμφάνιση αποτελεί fashion statement.

Έλενα Χριστοπούλου έχει δικό της πρακτορείο μοντέλων και μανατζάρει μερικά από τα σπουδαιότερα μοντέλα της χώρας. Την Υβόννη Μπόσνιακ, την Νάσια Μυλωνά, την Βάσω Κολλιδά, την Αναστασία Περάκη, την Άντζελα Ευρυπίδη αλλά και μοντέλα που δραστηριοποιούνται αποκλειστικά στο εξωτερικό κλείνοντας τους δυνατές συνεργασίες έξω. 

Η Έλενα Χριστοπούλου είναι στενή φίλη με την Ελεονώρα Μελέτη με την οποία άλλωστε είναι και κουμπάρες αφού η Ελεονώρα τους πάντρεψε με τον Πάνο Καλλίδη, σε έναν πραγματικά ονειρεμένο γάμο. 

Η Έλενα Χριστοπούλου και ο Πάνος Καλλίτσης είναι κολλητοί με την σχεδιάστρια μόδας Λένα Κατσανίδου και τον σύζυγό της αλλά και την Κατερίνα Καραβάτου με τον Κρατερό Κατσούλη.

Ο Πάνος Καλλίτσης και η Έλενα Χριστοπούλου παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2011 στο Λουτράκι, με κουμπάρα την Ελεονώρα Μελέτη και την επιχειρηματία Βάγια Λάλια. Ο γάμος του Πάνου Καλλίτση και της Έλενας Χριστοπούλου ήταν βγαλμένος από παραμύθι. Το ζευγάρι δεν κάνει συχνά κοσμικές εμφανίσεις καθώς προτιμά να περνά τον χρόνο του στο σπίτι του στο Λυκαβηττό και κυρίως στο εξοχικό τους στο Λουτράκι που βρίσκεται πάνω στην θάλασσα, με φίλους.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR