counter

Έλενα Τσαβαλιά: Απαντά για την ηλικία της και τις πλαστικές επεμβάσεις

Έλενα Τσαβαλιά: Απαντά για την ηλικία της και τις πλαστικές επεμβάσεις
Έλενα Τσαβαλιά: Απαντά για την ηλικία της και τις πλαστικές επεμβάσεις

Έλενα Τσαβαλιά

Η Έλενα Τσαβαλιά έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ και το Γιάννη Πουλόπουλο και μίλησε μεταξύ άλλων για τις δημόσιες αναφορές στην ηλικία της αλλά και τις πλαστικές επεμβάσεις.

Λες την ηλικία σου; Όχι. Έχω ακούσει να µε λένε και πολύ µεγαλύτερη και πολύ µικρότερη. Έχω δει φωτογραφία µου και από κάτω τη λεζάντα: «∆εν θα το πιστέψετε ότι αυτό το κορµί ανήκει σε µία γυναίκα 50 ετών!», που ως σχόλιο µου θύµισε λίγο την παροιµία «να σε κάψω Γιάννη, να σε αλείψω µέλι». (Γελάει.) Ο καθένας µπορεί να µε κάνει όσο θέλει. Θεωρώ ότι οι ηθοποιοί δεν πρέπει να αποκαλύπτουν την ηλικία τους, γιατί ενδεχοµένως, ακόµα και αν η εικόνα τους δεν συµβαδίζει µε τα χρόνια τους, να τους προτείνουν µετά µία συγκεκριµένη γκάµα ρόλων.

Έχεις µπει στη διαδικασία να κάνεις µπότοξ ή πλαστικές επεµβάσεις; Αυτό που δοκίµασα πέρσι ήταν να κάνω µεσοθεραπεία και πραγµατικά είδα µεγάλη διαφορά στο δέρµα µου. Αν αισθανθώ την ανάγκη να κάνω και κάτι άλλο, θα το δοκιµάσω, αρκεί µετά αυτή που θα δω στον καθρέφτη µου να µην είναι µία άλλη. Επίσης, προσέχω πολύ τη διατροφή µου. Αποφεύγω τα λιπαρά, τα τηγανητά και το αλκοόλ και γυµνάζοµαι πια έξι φορές την εβδοµάδα.

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί

CoverOK

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR