counter

Έλενα Παπαρίζου: Η αδυνατισμένη σιλουέτα της στις πρόβες του Nine

Έλενα Παπαρίζου: Η αδυνατισμένη σιλουέτα της στις πρόβες του Nine
Έλενα Παπαρίζου: Η αδυνατισμένη σιλουέτα της στις πρόβες του Nine

Από την Κατερίνα Ψωμαδέλη

Το διάσημο μιούζικαλ «Nine» των Arthur Kopit και Maury Yeston, σε απόδοση από τα ιταλικά του Mario Fratti παρουσιάζεται από τις 28 Οκτωβρίου στη σκηνή του Πάνθεον σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα από ένα θίασο εκλεκτών συνεργατών. Ανάμεσά τους και η Έλενα Παπαρίζου η οποία βρέθηκε και απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό του FTHIS.GR στη συνέντευξη τύπου της παράστασης «Nine», εντυπωσιάζοντας με την φανερά αδυνατισμένη εμφάνισή της. 

Η Έλενα Παπαρίζου, υποδύεται στο μιούζικαλ την πόρνη Σαραγκίνα την ιερόδουλη που σφράγισε με τον δικό της τρόπο τη ζωή του ήρωα του έργου.

Επίσης στη παράσταση θα συμμετέχουν: Μάρω Κοντού, Κατερίνα Λέχου, Νάντια Μπουλέ, Αγορίτσα Οικονόμου, Κατερίνα Παπουτσάκη, Τάνια Τρύπη, Ελένη Βακάλη, Σταυριάννα Γαρναβού, Μυρτώ Γράψα, Τατιάνα Δημητριάδου, Έλενα Κέκκου, Βαλέρια Κουρούπη, Μελίνα Κόντη, Ιωάννα Λέκκα, Ευγενία Λιάκου, Άννα Μάγκου, Στέφανι Μακαρίτη, Λήδα Μανουσάκη, Σοφία Μιχαήλ, Ευφροσύνη Μπαξεβανάκη.

To «Nine» είναι εμπνευσμένο από την αυτοβιογραφική ταινία «8½» του Federico Fellini και μιλά για τον διάσημο σκηνοθέτη Γκουίντο Κοντίνι, που προσπαθεί να βρει την αρμονία ανάμεσα στην επαγγελματική και την προσωπική του ζωή και κάνει έναν απολογισμό της ζωής του σε μια μεγάλη κρίση καλλιτεχνικής απραξίας, ώσπου έρχεται αντιμέτωπος με όλες τις γυναίκες του. Σε αυτές θα αναζητήσει τελικά και την έμπνευση...

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR