counter

Έλενα Παπαρίζου - Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Έφτιαξαν τσουρέκια και κουλούρια στο Παιδικό Χωριό SOS

Έλενα Παπαρίζου - Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Έφτιαξαν τσουρέκια και κουλούρια στο Παιδικό Χωριό SOS
Έλενα Παπαρίζου - Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Έφτιαξαν τσουρέκια και κουλούρια στο Παιδικό Χωριό SOS

Την Παρασκευή 26 Απριλίου 2013, μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε όλα τα παιδιά που ζουν και μεγαλώνουν στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης, καθώς η Έλενα Παπαρίζου και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου τα επισκέφθηκαν και θέλησαν να φτιάξουν μαζί τους πασχαλινά τσουρέκια. 

Ο Διευθυντής των Παιδικών χωριών SOS, κος. Γιώργος Πρωτόπαπας, ο οποίος είναι και θείος του Τόμας, που συνεχίζει να ανεβαίνει το δικό του Γολγοθά αυτές τις Άγιες ημέρες, ξενάγησε τις δύο κυρίες στους χώρους και τις έφερε σε επαφή με τα παιδιά που ξετρελάθηκαν από την επίσκεψή τους.

Εν όψει του Πάσχα, η Έλενα Παπαρίζου και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου επισκέφθηκαν το Παιδικό Χωριό SOS Bάρης για να γνωρίσουν από κοντά τα παιδιά και να περάσουν μαζί στιγμές χαράς!

Στο εργαστήρι μαγειρικής που είχε στηθεί, η Έλενα και η Αργυρώ, μαζί με τα παιδιά, έφτιαξαν παραδοσιακές πασχαλινές λιχουδιές όπως τσουρέκια και κουλουράκια για όλες τις Οικογένειες SOS. Ενώ στη συνέχεια, χάρισαν λαμπάδες, αυγά, παιχνίδια και ρούχα στα παιδιά, ευγενική προσφορά των εταιρειών Mondelez Ελλάς, Tommy Hilfiger και Giochi Preziosi.

Ήταν ένα δίωρο γεμάτο ξεγνοιασιά, διασκέδαση και χαρά! Μάλιστα, τα παιδιά ευχαρίστησαν την Έλενα και την Αργυρώ, τραγουδώντας με ενθουσιασμό ένα τραγούδι της αγαπημένης τραγουδίστριας.

Με την ολοκλήρωση της επίσκεψης, η Έλενα Παπαρίζου και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ευχήθηκαν Καλό Πάσχα στα παιδιά και υποσχέθηκαν ότι θα είναι κοντά τους για οτιδήποτε χρειαστούν.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR