counter

Έλενα Κώνστα: Το μήνυμα που έστειλε στον Λάμπρο Κωνσταντάρα μετά την αποχώρησή του από το "Survivor"

Έλενα Κώνστα: Το μήνυμα που έστειλε στον Λάμπρο Κωνσταντάρα μετά την αποχώρησή του από το "Survivor"
Έλενα Κώνστα: Το μήνυμα που έστειλε στον Λάμπρο Κωνσταντάρα μετά την αποχώρησή του από το "Survivor"

Ζωντανά στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» μίλησε το πρωί της Πέμπτης η Έλενα Κώνστα, η οποία σχολίασε την αποχώρηση του πρώην συντρόφου της, Λάμπρου Κωνσταντάρα από το Survivor.

«Είμαστε πάρα πολύ δεμένοι με τον Λάμπρο. Για εμένα το αναπάντεχο δεν είναι ότι ο Λάμπρος ανταπεξήλθε αγωνιστικά, αλλά ότι τα κατάφερε στο βιοποριστικό. Δηλαδή ότι μπόρεσε με την κακουχία, με το να συνυπάρχει όλη την ώρα με άλλους και να μην πλένεται. Το ότι φορούσε ένα μπλουζάκι 1,5 μήνα… Αλλά δε μπορείς να κάνεις κάτι άλλο.

Περίμενα ότι θα είναι η ήσυχη και ήρεμη δύναμη, γιατί ποτέ μα ποτέ δεν φωνάζει. Πάντα τσακωνόμουν μόνη μου. Για να φτάσει στο σημείο να φωνάξει αυτό πίστευε ότι θα φέρει ισορροπία.

Εγώ μηνύματα του στέλνω όλη αυτήν την περίοδο για διάφορα. Θα τα δει όταν ανοίξει το κινητό του. Ανυπομονώ να του μιλήσω. Εγώ να πω ότι χθες, ενώ μου έλεγαν το αποτέλεσμα εδώ και δυο μέρες, δεν ήθελα να το πιστέψω. Εγώ είπα “όχι” από το φθινόπωρο, αλλά ο Λάμπρος πήγε» είπε αρχικά η Έλενα Κώνστα, η οποία αναρωτήθηκε γιατί η αποχώρηση της Αθηνάς δεν έγινε πριν από του Λάμπρου Κωνσταντάρα, ώστε εκείνος να μείνει στο παιχνίδι όπως έγινε στην περίπτωση του Γιάννη Χατζηγεωργίου.

Κατόπιν, αποκάλυψε: «Του έχω στείλει και στο μήνυμα πως αν ήθελε να φύγει είμαι και εγώ μαζί του. Αλλά να ξέρετε ο Λάμπρος δεν κλαίει ποτέ. Στα πέντε χρόνια τον έχω δει να δακρύζει μια φορά. Αυτή ήταν η δεύτερη. Εμένα πλάνταξε η ψυχή μου που τον είδα έτσι. Φανταστείτε το Survivor σε τι θέση σε φτάνει. Για να φτάσει στο σημείο να δακρύσει ο Λάμπρος, όσοι τον ξέρουμε πραγματικά, πλαντάξαμε και εμείς μαζί του. Δηλαδή δεν ένιωσα πως ήθελε να φύγει και αυτό με στενοχώρησε ακόμη περισσότερο».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR