counter

Έλενα Κρεμλίδου: Η συγκινητική ανάρτηση του θείου της, μετά τη δημόσια έκκλησή της

Έλενα Κρεμλίδου: Η συγκινητική ανάρτηση του θείου της, μετά τη δημόσια έκκλησή της
Έλενα Κρεμλίδου: Η συγκινητική ανάρτηση του θείου της, μετά τη δημόσια έκκλησή της

Με δάκρυα στα μάτια η Έλενα Κρεμλίδου λύγισε μέσω Instagram. για τον θείο της, που είναι καρκινοπαθής και απηύθυνε έκκληση στον κόσμο για οικονομική βοήθεια.

«Έχω την υγεία μου δεν πρέπει να γκρινιάζουμε και να παραπονιόμαστε ακόμα κι αν υπάρχει μια δύσκολη ημέρα όλα καλά. Εννοώ υπάρχουν πολύ χειρότερα στον κόσμο και γύρω μας. Θα ανεβάσω σε επόμενο στόρι ένα κείμενο που έγραψε ο θείος μου, είναι ο αδερφός της μητέρας μου κι έχει ανάγκη οικονομική αυτή την στιγμή, είναι καρκινοπαθής και είναι νέος άνθρωπος. Κάθε βοήθεια είναι πολύ σημαντική» είπε σε χθεσινή ανάρτησή της η Έλενα Κρεμλίδου.

Λίγες ώρες μετά, ο θείος της πρώην παίκτριας του Survivor έκανε μια μακροσκελή συγκινητική ανάρτηση, στην οποία ευχαριστεί τόσο την ανιψιά του, όσο και τον κόσμο για τη συμπαράστασή του.

Αναλυτικά η ανάρτηση του θείου της Έλενας Κρεμλίδου:

Τους συγγενείς δεν τους διαλέγεις, λένε. Είναι θέμα τύχης τι θα σου κάτσει. Υπό αυτή την έννοια, είμαι τυχερός που δεν διάλεξα την Elena Kremlidou αλλά την έφερε στη ζωή η αδερφή μου. Όταν ζήτησα βοήθεια, ανταποκρίθηκε με τέτοια ταχύτητα και αποτελεσματικότητα που ζαλίστηκα. Μετέφερε το μήνυμα μου στον λογαριασμό της στο Instagram. Δεν έχω λογαριασμό εκεί και μετά ντροπής μου δεν παρακολουθώ τη δουλειά της, αλλά ξέρω πως έχει ένα σκιασμό θαυμαστές εκεί μέσα. Θαυμαστές που με κατέκλυσαν με κινήσεις αλληλεγγύης, ο καθένας με τις δυνάμεις του, αποδεικνύοντας πως η αλληλεγγύη ζει και βασιλεύει. Το μήνυμα έφτασε και στα αυτιά συναδέλφων της Έλενας, (λέω συναδέλφων επειδή τα παιδιά είναι επαγγελματίες, ο,τι και να λέμε εμείς οι κ@λογεροι για πηλοφόρι και μυστρί) οι οποίοι το αναμετεδωσαν. Δεν θέλω να αναφέρω ονόματα, επειδή είναι πολύ πασίγνωστοι, έχουν μάνατζερ, φολοουερ, δικηγόρους και εκτός από το να τους θαυμάζεις είναι και να τους φοβάσαι λίγο, με τόση δύναμη. Οπότε δεν το ρισκάρω. Κάποιοι μπορεί να τους ξέρετε ήδη.

Αυτό που θέλω να πω είναι πως για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια νιώθω σαν να αναπνέω ελεύθερα (παρόλο τον καρκίνο στο πνεύμονα, χχαχαα, το πιάσατε;) Ενιγουέι, η Ελλάδα κρύβει χρυσό. Και είναι τα παιδιά και η νεολαία της. Αυτοί που αντί να μας ρίξουν μια ροχάλα στη μούρη εμάς τους παλιούς, επιλέγουν να σταθούν δίπλα σε αγνώστους, να τους βοηθήσουν να επιζήσουν. Δεν προλαβαίνω να απαντάω σε μηνύματα συμπαράστασης. Η συγκίνησή μου είναι τόσο βαθιά που σταμάτησε το μυαλό μου. Ευχαριστώ αυτά τα παιδιά, που φαίνεται να είναι η μοναδική ελπίδα που μας απέμεινε.

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR